28. helmikuuta 2011

"I love you like a fat kid loves cake"


Nämä sopisivat mainiosti 50-lukua henkivään keittiöön. Graafisella suunnittelijalla Jan Skácelíkilla on myös sisustusblogi.





These posters would look great in a 50's inspired kitchen don't you think?
The graphic designer is Jan Skácelík. Here's his interior design blog: Designattractor.

27. helmikuuta 2011

Kolme ideaa rakkaille valokuville


1) Vanha postikorttiteline
  
2) Leikkaa uusi muoto vanhaan korkkitauluun (vaikkapa pilvi tai talo!)



3) Pullota sukulaiset ja ystävät


Three new ideas how to display photos of your nearest and dearest. The first one is an old card display. The second idea is to cut a new form out of an old coark board (a cloud for instance?). In the last picture someone has bottled his/her relatives. 

Photo: O Magazine, Christina Toledo, via Pretty Green blog

26. helmikuuta 2011

Puulava II

Ideoita puulavojen uusiokäyttöön esittelin jo aiemminkin. Tässä vielä muutama lisää. Nämä Studiomaman kolme ensimmäistä ovat suosikkejani. Hyllytkin näyttävät aika näppäriltä.  












Some new ideas for reusing wooden pallets. I've also blogged about wooden pallets before. My favourites are the lamps from Studiomama!

Photo: (1-3) Studiomama, (4) Chris Shutter Flickr, (5-6) via Designsquish blog, (7) via Klikk.no, (8) via Kvadratsmart, (9) via Poppytalk, (10-11) Homedecornews

25. helmikuuta 2011

Kiitos!


Kiitos Leenalle tästä mukavasta palkinnosta!
Jaan sen eteenpäin viiden sijaan kahdelle bloggaajalle: Löytö ja Juuri tällaista. Olkaa hyvä!

 
"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."

1. Milloin aloitit blogisi?
Huhtikuussa 2010 eli vajaa vuosi sitten. 

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Blogini on leikekirja, jonne kokoan omia ja löytämiäni kauniita kuvia ja ajatuksia. Lähinnä kuvat käsittelevät sisustusta, mutta vaihtelevasti myös taidetta, Turkua ja graafista suunnittelua.  

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
No ehkäpä se turkulainen painotus ja aktiivinen inspiroivien väripalettien metsästys. Minua kiinnostaisi kuulla, mitä väripaleteistani oikein pidetään. Kiinnostavatko ne ketään muita kuin minua? :D

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Elämäntilanne, jolloin minulla oli paljon aikaa. En ollut kokopäiväisesti töissä. Olin jo pitkään suunnitellut sisustusblogin aloittamista. Kun sain pääsykoeurakan viime keväänä päätökseen, annoin vihdoin itselleni luvan perustaa blogin. Tiesin, että se tulisi viemään paljon aikaa ja niin se on tehnytkin, mutta olen pitänyt tästä kovin!

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin blogini olevan paljon ympäristötietoisempi. Haluaisin kirjoittaa enemmän uusiomateriaaleista ja kierrättämisestä sisustamisessa. Se voisi tosiaan olla uusi tavoitteeni.

24. helmikuuta 2011

22. helmikuuta 2011

Pullot kiertoon


Ikean uusi Pluggis -sarja on säilytystä tyylikkäimmillään. Katso vaikka täällä. Pluggis- samoin kuin Rationell Variera -laatikot (alla) on tehty kierrätetyistä virvoitusjuomapulloista. Ostin Rationell variera -laatikoita pari kuukautta sitten, mutta ne ovat olleet piilossa tv-tason ovien takana. Taidankin hankkia niitä lisää kirjahyllyn säilytystä varten (kyllä, hylly on vihdoin saatu hankittua/haettua!)


Ikea's Rationell variera and Pluggis series are made of recycled pet-bottles. I dig the white ones. Thinking of buying some more for the "new" bookshelf that we (finally) got a few days ago.

Photo: LivetHemma

21. helmikuuta 2011

Auttakaa mua!


Tarvitisisimme seinäkellon olohuoneeseen, mutten löydä mistään kohtuuhinnalla mitään mukavaa. Ideoita?

I long for a clock to the living room wall, but haven't had any luck finding a nice one yet. Ideas?

Photo: Convoy

20. helmikuuta 2011

Hii-uli-hei!

Seiloriestetiikka on ihan oma lajinsa. Lankean siihen varsinkin silloin, kun minuun iskee vimmattu ikävä kesää. Klassinen yksinkertaisuus, aidot materiaalit, laadukkuus ja hillityt värit. Niistä se koostuu. Mausteena vielä auringon valkaisemat hiukset huolettomalla ponihännällä, rusketus ja vallattomat pisamat. Muistatteko vielä Saaristolaislääkäri -ohjelman? 







Nautical esthetics is something I fall for when I'm desperately longing for summer.

Photo: Convoy
, Svt

18. helmikuuta 2011

Antropologiset löydöt


Anthropologien valikoima inspiroi minua. Ylläoleva tarjotin on tarkoitettu kananmunille. 


Alla olevan kuvan puhtoiset savannin eläimet ovat vaatekoukkuja. 



Sahalaitakuvionsa muodollisuuteen kyllästynyt ja sen vuoksi riehaantunut tyyny huvittaa.


Tähän kulhoon tekisi mieli kaataa vettä, jotta linnuilla olisi kylpyvettä. 



Kun geometristen kuvioiden huuma hieman tasaantuu, toivoisin, että se kehittyisi tällaiseen etnohenkiseen suuntaan. Uskomattoman kauniita mattoja! Ja mitkä värit! 




Things from Anthropologie that make me smile! Loving the rugs. I wish the reigning geometric trend would slowly develop towards a more "anthropoligic" form like this. 

17. helmikuuta 2011

Torstai-inspiraatiota

Annaleenas Hem on blogi, joka on varmasti tuttu suurimmalle osalle. Ajattelin kuitenkin vinkata siitä, mikäli joku ei sattumoisin olisi sitä löytänyt. Pidän tämänkaltaisesta hillitystä romantiikasta todella paljon.








I love the pics from the blog Annaleenas Hem.

15. helmikuuta 2011

Talvi on kylmä ja kaunis






Winter in Helsinki has been beautiful but oh so cold.

Photo: Kotilo

You might also like...

Related Posts with Thumbnails