25. lokakuuta 2010

Cherry on Top


Sain suureksi ilokseni Cosy homen Saronalta ja Karmiinilta kummaltakin tämän blogitunnustuksen. Sen tarkoituksena oli kertoa kolme asiaa, joita rakastaa ja liittää kuva postaukseen.

Rakastan tietenkin perhettäni ja ystäviäni. Sen lisäksi rakastan luontoa, erityisesti saaristoluontoa. Kolmanneksi rakastan kodin tuntua. Kun koti on viihtyisä, se tuntuu kodilta. Viihtyisyydellä taas ei ole välttämättä mitään tekemistä trendien kanssa. Minulle viihtyisä koti on valoisa, vaalea, lämmin ja selkeälinjainen. Tämä onnistuu monin eri tyylein. Kodin tuntu syntyy myös niistä ihmisistä, joita kotona on tai joita sinne kutsutaan.

Koti ei siis ole vain tavaroita vaan myös tunteita, puhetta ja kanssakäymistä. Vaikka kirjoitankin tässä "Kotilo" -blogissani pääosin kauniista tavaroista ja asioista, pyrin myös keskittymään asioihin, jotka ovat ei-materiaalisia. Kerroin aiemmin kolmesta eri kaupungista, joissa olen asunut ja joiden välillä koti häilyy. Kaupunkisuunnistus -postauksissa esittelen löytöjä rakkaasta synnyinkaupungistani. Toivottavasti myös niistä on iloa Teille lukijoille! 


Haluaisin lähettää Kirsikka -tunnustuksen eteenpäin seuraaville bloggaajille: 
Ilmapallomatka, RUMBO & TeaOrvokki.

1. Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle
2. Kerro kolme asiaa, joita rakastat
3. Näytä kuva rakastamastasi asiasta ja kerro siitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

You might also like...

Related Posts with Thumbnails