11. huhtikuuta 2011

Huhtikuun väripaletti


Niinkuin ehkä huomaatte, olen jäänyt vähän jumiin keltaisen ja sinisen yhdistelmään. Sitä löytyi myös maaliskuun väripaletista (vaikka nämä ovat kyllä ihan eri sävyjä). Olen pahoillani. Jostain syystä keltainen ja sininen vain inspiroivat. Totta puhuen keltainen on oikeastaan minulle aika uusi ihastus. Se lähti liikkeelle varmaankin tuosta pussilakanasta, jonka ostin tyttöjen kemuihin muutama viikko sitten.
The colour palette for April. I have to apologize for constantly using blue and yellow in my monthly palettes. It's just that I can't get enough of those. Maeby it's because of the duvet cover that I purchased from a fleamarket for the party a few weeks ago...


Photo: Bernat Fortet, Kotilo, Fishbonedeco, H&M (bag), Convoy, Marimekko

5 kommenttia:

 1. Tosi hyvä väripaletti! Tykkään kovasti tuosta turkoosista keltaisen kaverina. Tulee superraikas ja -keväinen fiilis!

  VastaaPoista
 2. Tykkäsin maaliskuun sävyistä ja nämäkin ovat kivat, raikkaammat.
  Unikko-kuosi näyttää uudistuneelta ja raikkaalta Hyvä niin, koska Unikkoon tympääntyi minun lisäkseni varmaan jokunen muukin, kun sitä näkyi jossain vaiheessa suht paljon.

  VastaaPoista
 3. Hei, täälläkin keltainen ja sininen nappaa nyt jotenkin. Ihanan raikkaat nuo valitsemasi sävyt ! Eksyin Retron ja moderninkautta blogiisi, hvältä näyttää kaikinpuolin.

  VastaaPoista
 4. Jes, en siis ole ainut. Hauska kuulla LODE!

  VastaaPoista
 5. Kah, samat väri-ihastukset kuin itsellänikin. :)

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails