24. toukokuuta 2010

17 m2Esittelin aiemmin Hus&Hem -lehden sivuilta löytämääni artikkelia pienen asunnon muutoksesta. Vieläkin pienempi asunto on nyt myynnissä Alvhem -sivustolla (17 m2). Tässä asunnossa lattiatila on maksimoitu makuuparvella ja säilytystila sängynaluslaatikoilla ja kaapistolla, joka voisi samalla toimia esim. tv-tasona. Valkoista on paljon, mikä avartaa tilaa. Kaapiston päälle on valittu todella suuri kangastaulu Marimekon kankaasta. Tämä lisääkin yllättävästi tilavuuden illuusioita. Pientä asuntoa ei kai tulisikaan kalustaa pienillä huonekaluilla ja esineillä, vaan muutamalla kookkaalla. Tilan tuntua lisää myös peili, joka saisi mielestäni olla vähän suurempi. Harvemmin näkee tyylikkäitä makuuparvia, mutta tässä tilassa tuo tuntuu toimivan, koska huonekorkeutta löytyy. Vai mitä mieltä te olette?

This is a really small apartment (17 m2). White floors and walls, sleeping loft and clever storage add space to it. Another trick is to use relatively large pieces of furniture, which makes a small apartment appear more spacious (suprisingly). I'm not a fan of sleeping lofts, but with such a high ceiling
it seems to be working.

Kuvat: Alvhem

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Kauniin vaaleaa ja valoisaa mutta kuitenkin sopivasti värejä käytetty tuomaan raikkaan vaikutelman. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 2. Näyttää musta tosi kivalta! Se että myös lattiat ovat valkoiset, auttaa paljon. Mietin aluksi että miks mun minikämppä ei näytä noin "avaralta" vaikka oon koittanut saada kaiken suht valkoiseksi, mutta se johtuu lattioista...
  Kivoja kyllä nämä minikotien esittelyt...ihanaa että pienestäkin luukusta voi saada toimivan ja tosi nätin!

  VastaaPoista
 3. onpas fiksu ollut asialla. Hienosti saatu kaikki tarpeellinen ja silti näyttää tilavalta!

  VastaaPoista
 4. Kyllä vain, tilavalta näyttää varsinkin alle 20 neliöiseksi asunnoksi! Jostain syystä tuo asunto jää vain mulle hieman kalseaksi... Ehkä lisäisin vielä vaalean maton tms.

  VastaaPoista
 5. Hei! Osaatko sanoa mistä kyseinen pieni ruokapöytä on hankittu?? :)-Anni

  VastaaPoista
 6. Ei kyllä aavistustakaan valitettavasti... Ikean Norden-pöytä on aika saman mallinen. Sen pinnan kun maalaisi vaikka liitutaulumaalilla niin avot! :)
  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10059165

  VastaaPoista
 7. Kiva esimerkki miten pienestäkin saa hyvännäköistä. Täytyy myöntää että yllättävän kookkaalta näyttää tuon kokoiseksi asunnoksi. Itse en ole koskaan oikein innostunut makuuparvista mutta tuossa tilassa toimii erittäin hyvin, johtuen ehkä juurikin huonekorkeudesta joka tuo tilaan ihan älyttömästi avaruutta ja valoisuutta. Kaipaisin ehkä seiniin jotain muuta väriä kuin täysin valkoista, silloin kaunis valkoinen lattiakin tulisi paremmin esiin. Peili saisi olla minunkin mielestäni hieman kookkaampi. Kiva olisi myös jos siinä olisi vaikka paksummat kehykset. Tai vaihtoehtoisesti parven alla olevat kaapit olisivatkin seinällä, jolla peili sijaitsee, ja niissä olisi peililiukuovet. Matto toisi tilaan pehmeyttä mutta en tiedä raaskisiko noin upeaa lattiaa edes peittää. :)

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails