7. toukokuuta 2010

Ennen & jälkeen


Olen aina ilahtunut löytäessäni huokeita sisustusideoita. Tässä yksi esimerkki sellaisesta Hus&Hem -lehdestä. Aika vähäisillä muutoksilla on pieneen asuntoon saatu viihtyisyyttä. Tämä ei kyllä ole parhaimpia tyylinäytteitä lajissaan, mutta saa nyt kelvata lauantain inspiraatioksi. Asunnossa asuvan Eliaksen kuvankin liitin mukaan osoittaakseni, että poika itse ei kyllä tarvinnut minkäänmoista muutosta...(ainakaan mielestäni)


I'm always delighted to find inexpensive interior makeovers, and here's one! I even added the picture of Elias, who lives in this apartment, just to show that his appearance wasn't in need of a change...(in my opinion)


Kuvat: Hus&Hem

4 kommenttia:

  1. Kivaa kyllä että välillä esitellään oikeasti pienien asuntojen sisustusratkaisuja. Tuosta asunnosta näkee että se on pikkuruinen, mutta saatu silti tosi kivaksi ja kodikkaaksi!

    VastaaPoista
  2. Kyllä ja varsin vähäisillä muutoksilla loppujen lopuksi! Aina ei tarvitse laittaa keittiötä uusiksi tai tehdä muuta raskaampaa remonttia. Eikä siihen ole vuokralaisena yleensä mahdollisuuttakaan!

    VastaaPoista
  3. Hihi, nej han behöver verkligen ingen förändring :)

    VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails