11. tammikuuta 2011

Lukitkaa astiakaappinne mummot!


Joko luulitte, että ideat ovat ehtyneet? Eivät ne kerrosvateihin jääneet. Kupeista ja aseteista saa vielä vaikka mitä! Yllä on Posh Livingin kynttilänjalka. Tuohon asetetaan käsitykseni mukaan siis paksu korkea kynttilä. Kuvitelkaa sekalainen joukko tällaisia sivupöydälle. Jos kirjavuus ahdistaa, voi kaikki spreijata vaikkapa valkoiseksi!


Yllä oleva kuva on lainattu Briggs Lekehus -blogista. Kuvassa on kakkuvati, joka on koottu kauniista kupista ja isosta lautasesta. Mielestäni tämä on vieläkin loistavampi idea kuin edellinen.

Ja lopuksi vielä nämä Studio Violetin kupit ja lautanen ihan vain muistutukseksi siitä, että myös jo kuvioiduille astioille voi maalata posliiniväreillä tai posliinitussilla. Aika veikeä lopputulos vai mitä sanotte?


Here's some additional ideas how to recycle old china. The first picture from Posh Living is a candle holder for a thick candle (at least I think so). Imagine several of these sprayed white on a side-table... The second picture is from the lovely blog Briggs Lekehus. I fell in love with the idea to build a cake dish out of a beautiful cup and a large plate. How simple is that! The last two pictures from Studio Violet are there to remind you that the china you paint on doesn't have to be blank.

Photo: Posh Living, Briggs Lekehus, Studio Violet

4 kommenttia:

 1. KYLLÄ! Mahtavat ideat, äkkiä itsekin toteuttamaan. Mummoposliinit viehättävät kovin.

  VastaaPoista
 2. Voi mitä ihanuuksia nuo Studio Violetin kupposet!

  VastaaPoista
 3. Wau, Pakko vääntää tommosia. Tässä oma meko maatiasmainen versioni aiheesta http://kummitustalossa.blogspot.com/2010/12/kynttilanjalat-vanhoista-kahvikupeista.html

  VastaaPoista
 4. Kummitustalon Stella: Olenkin käynyt kattelemassa noita sun kupposia joskus. Tosi hyvä idea! Ihania kerrassaan.

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails