20. tammikuuta 2011

Hmmmm...


Otan täällä blogissani aniharvoin negatiivisesti kantaa sisustuksen ilmiöihin ihan vain sen vuoksi, etten usko kenenkään olevan erityisen kiinnostunut henkilökohtaisista mielipiteistäni. Nyt teen kuitenkin poikkeuksen ja ihmettelen vähän H&M Homen menoa. Putiikin avautuessa tuotteet olivat mielestäni hintaansa nähden varsin raikkaita ja tyylikkäitä. Sittemmin on suunnittelijoilla kuitenkin mennyt sormi suuhun. Viime syksyn mallisto oli erityisesti aika karmea. Kokosin tähän joitain inhokkejani kevään uutuuksista.

Tästä kukkakuosista tulee mieleen 2000-luvun alun suosittu shortsien ja mekkojen Hawaiji-kuvio.Dreaming -tyyny yrittää olla ajan hermoilla orgaanisella typografiallaan, mutta metsään mennään mielestäni tässäkin (vai sitäkö tässä haetaankin :D). Kokonaisuus ei vain toimi mitenkään päin. Loput kuvat puhukoot puolestaan.No okei, se mustavalkoinen sahakuvio pyyhkeissä, matoissa ja tyynyissä on kaunis!

I tend not to write too much negative opinions in my blog. But now I just can't help wondering what's going on inside the heads of the designers at H&M Home. The textiles used to be stylish, but recently, well...not.


Photo: H&M Home

6 kommenttia:

 1. Musta on kyllä virkistävää kuulla, että joku ei tykkää jostain, täällä blogimaailmassa kun yleinen linja usein on vaan sitä tykkäämistä. Kriittisyys on aina hyvästä.

  Ja ei nuo kyllä mitään tyylikkyyden multihuipentumia ole.

  VastaaPoista
 2. Heh, eilen katselin kanssa hm homen sivuja ja mielessäni yököttelin juurikin noille kasvo- ja muille ihmeellisille tyttöbiletyskuvituksille.

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä ne sahalaidatkin on ihan kamalia. Olen ehkä saanut yliannostuksen kaikista geometrisistä kuvioista, kun niitä joka tuutista pukkaa.

  VastaaPoista
 4. Mä olen pitänyt varsinkin niistä H&M Homen graafisemmista tekstiileistä, mutta nää jauhosäkit ja kukkaoksennukset menee sitten ohi kovaa ja korkealta. Tätä oranssia kukkakuosia en ollu ees huomannut, kamala... :D

  VastaaPoista
 5. Kävin elävässä elämässä katsoon niitä sahalaitoja. Pyyhkeet olivat ihan jees, mutta ne tyynyt on tehty painokuviona, eikä edes skarpisti. Näyttivät ihan itte tussatuilta. Yök.

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails