26. maaliskuuta 2011

Elämä on ihanaa, kun sen oikein järjestää

Meillä oli eilen nyyttärikestit kevään kunniaksi. Ulkona tippuva lumisade ei pilannut kevättunnelmaa saatikka estänyt meitä leiriytymästä mekkoinemme ja herkkuinemme olohuoneen lattialle. Loppuillasta yksi jos toinenkin kävi sokerihumalassaan peitolle pitkäkseen. Tv-tasolla neilikatkin availivat nuppujaan.
We had a girls-only-party last night to celebrate the upcoming of spring. The snowfall outside didn't bother us. The picnic was served on the living room floor. In the end we lay down on the blanket in our dresses listening to each others and some great music. The carnations on the tv-bench were too shy to fully open, but slowly they will. Just as spring, they will come.

9 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat! Varmasti on ollut kaikilla kivaa. :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta! Tosi hauska idea!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavat kuvat, todella nättiä!!! ja loistava idea tuo piknik! Lasten kanssa ollaan kanssa joskus "hulluteltu", pitäisi uskaltaa, osata enemmän aikuistenkin kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Hauskat kuvat! Ja todella herkullisen näköiset tarjoilut! Mitäs kaikkea sieltä löytyykään? Tosi hyvä idea muutenkin, otetaan käyttöön :)

  VastaaPoista
 5. Tuo piknikpeiton pussilakana löytyi muuten lähikirppikseltä eurolla! Meillä oli nyyttärit. Jokainen toi oman "bravuurinsa". Suklaakakkua, omena- ja mustikkapiirakkaa, sitruunapiirasta, mokkapaloja, juustoja, salaattia...

  Juomana tarjoiltiin mansikkamargaritoja ja Kir Royaleita. Muuten ne margaritat olivat lähes tulkoon sorbetteja. Maistuvat kyllä hyvin myös siinä muodossa :)

  VastaaPoista
 6. Voi haluan tollaset juhlat, justiinsa tollaset! Mistä muuten tuo mahtava musta valosarja katossa on?!?

  VastaaPoista
 7. Karmiini: Se on ostettu Time of the Aquarius -blogin Minnalta. Hän on puolestaan tilannut sen Granitista. Näyttää niitä vieläkin olevan saatavilla:
  http://www.granit.se/?id=239
  Clas Ohlsonilla on ollut samantapaisia myös!

  VastaaPoista
 8. Granit on kiva kauppa! Harmi että niillä ei taida olla postimyyntiä. Tarkoitatko Clasulta tätä: http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=156221895

  VastaaPoista
 9. Hei Karmiini! Mikäli ymmärsin oikein, niin Granitista lähettävät kyllä Suomeen lisämaksusta, vaikka varsinaista verkkokauppaa ei olekaan. Asia on siis sovittavissa liikkeen kanssa. Juu tuota Clasun sarjaa takoitin!

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails