30. tammikuuta 2011

Vihreää talvenvalkoiseen

Olen vierastanut vihreää väriä niin kauan kuin muistan. Ainakaan omaan kotiini en ole voinut sitä kuvitella. Tämän kevään vihreä ei ole mikään limenvihreä tai ruskeanvihreä vaan kirkas sammaleen vihreä. Yllättäen olen alkanut kuitenkin pitämään tästäkin. Valkoisen ja vihreän yhdistelmä tuo mieleen lumen alta pilkottavat hiirenkorvat. Mukavaa sunnuntaipäivää!


Green has not been a favourite of mine. The new green of the spring is a bright one (atleast not lime!). I'm slowly beginning to see the beauty in this colour as well...

Photo: Lotta Agaton, Alltihemmet, Residence

4 kommenttia:

 1. Kaksi ensimmäistä kuvaa ovat aivan ihania! Mullakaan ei ole ollut juuri vihreää sisustuksessa, mutta uuteen kylppäriin se tulee efekti-väriksi. Postaan siitä vielä lisää myöhemmin:) Nimenomaan sammaleisena!

  Saimme valmistujaislahjaksi miehen kanssa Marimekon ja Äkkijyrkän lehmäkankaan, sen kirkkaimman vihreän. Tosi kaunis kangas, mutta en vain osaa yhdistää sitä mihinkään -vielä:D

  VastaaPoista
 2. Tuosta ensimmäisen kuvan sammaleen vihreästä tulee mieleen jugend ja kansallisromantiikka. Valkoinen ja tummanvihreä näyttää kivalta yhdistelmältä :)

  VastaaPoista
 3. Leena: Odotan siis kovin sekä pyyhkeiden että verhojen ilmestymistä kuviisi :)
  Lotta: Joo onhan tuossa keramiikassa jotenkin jugendin orgaanisia muotoja. Tykkään siitä käsipeilistä, josta heijastuu myös vihreää!

  VastaaPoista
 4. Mä olen aina rakastanaut vihreää. Keittiössä onkin osa kaapeista vihreitä.

  Makeita kuvia.

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails