7. kesäkuuta 2010

Kesäkuun väripaletti

Kesäkuun väripalettia varten etsin kauan sopivaa kuvaa, jossa olisi tuo mintunvihreä sävy yhdistettynä muuhun kuin pelkkään mustaan ja valkoiseen. Tämä vihreän sävy pilkahtelee nyt vähän joka yhteydessä. Mitä mieltä olette siitä?

The colour palette of the month of June. Do you enjoy this new and popular shade of green?

Picture: BoligMagasinet, Colour palette by Kotilo

4 kommenttia:

 1. Nam nam! En kyllä tiedä jaksaisinko omassa kodissa tuota väripalettia, mutta ihanalta näyttää kuvassa.

  VastaaPoista
 2. Tuossahan on tyttäreni huoneen väripaletti ;)Mintunvihreää tulee vain pienemmässä suhteessa muihin väreihin. Ja tommonen kolokin tulossa olohuoneen puolelle.

  VastaaPoista
 3. Täytyy myöntää, että keskenään tuo paletti tuntuu mulle tosi vieraalta, mutta valkoisen sävyjen kanssa varsinaisessa sisustuskuvassa se näyttää tosi raikkaalta!

  Muutenkin sun valitsemissa kuvissa mua viehättää vaaleus, joka on sisustuksessa mulle aikaisemmin edustanut jotain "pliisua".. ;) Mut pienetkin väriläikät toimii kontrasteina.
  En olis oikeastaan uskonut, että voin näin inspiroitua vaaleasta..

  VastaaPoista
 4. Mullekin tuo minttu ja tämän paletin väriyhdistelmä tuntuvat hyvin vierailta, mutta sen vuoksi juuri kiehtovilta. Yritänkin löytää vähän erikoisempia yhdistelmiä, jotka voivat yllättäen toimia sisustuksessa. Kuka keksisi esim. yhdistää tuon perussinisen minttuun? Tai kirkkaanpunaisen kuten seuraavassa postauksessa?

  Sudenmarja: Tunnustaudun valkoisen fanittajaksi, mutta kliinistä ei missään nimessä saa olla. Sen torjumiseen auttavat juuri kirkkaat värit. Kivaa, että olet inspiroitunut! Jepujee!

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails