25. huhtikuuta 2011

Lopultakin Logomo

Pääsiäislomalla oli lopultakin aikaa käväistä Logomossa. Tykkäsin! Kaksi tuntia näyttelyn läpikahlaamiselle oli vain aivan liian lyhyt aika. Hienoa, että nyt myös turkulaisilla on oma tasokas näyttelytilansa tulevaisuudenkin rientoihin (elleivät postmodernin viholliset keksi sitä kaataa). Kahvila oli tosiaan nähtävyys yksinään, mutta sen vangitseminen valokuvaan oli vaikeaa. Tuli on irti! -näyttelykin viehätti tällaisia lapsen tasolle jääneitä. Vaikka kovin vihreää ei vielä Turussa ollutkaan, niin kävelykadulla sentään viheriöi!We had finally time to visit Logomo, the new centre of culture in Turku. The cafeteria was amazing.

3 kommenttia:

 1. Niin vääränä vuotena päätettiin, että jää Suomi-visiitti tekemättä kesällä. Pitäis ehdottomasti nähdä ja kokea tuo Turku :) Kommenteista päätellen tämän vuoden kulttuuripläjäykset ovat olleet mahtavia, kunpa niistä otettaisiin perinne...

  VastaaPoista
 2. Kah, kuinka hienolta se näytääkään. Tarkoituksena tehdä kunnon kulttuurivisiitti Turkuun ensi kuussa - turisti voisi kysyä sulta vielä lisävinkkejä reissuun :)

  VastaaPoista
 3. Uusi Aamu: Koskaan ei löydy hyvää syytä olla matkustamatta Turkuun ;)

  Maire: Suosittelen! Vierailkaa myös WAMissa. Siellä on mielenkiintoinen vesi-teemainen näyttely. Ei ehditty tällä kertaa sinne, mutta ens kerralla täytyy mennä :)

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails