9. huhtikuuta 2011

Ekologista Hulluilta päiviltä


Ostin perjantaina puhdistusaineita sekä keittiöön että kylpyhuoneeseen Hulluilta päiviltä. Tarjouksessa oli Maison bellen tiskiaine ja keittiönpuhdistussuihke.


Meillä tiskiaineita säilytetään aina pienessä korissa tiskipöydällä, koska tavalliset Fairyt harvemmin miellyttävät silmää. Tosin nämä pullot ovat ekologisuutensa lisäksi kyllä ihan kauniitakin!


Kylpyhuoneen puhdistusta helpottaa tästedes Methodin biohajoava Tub´n Tile, joka ei sekään ole pahemman näköinen pakkaus!

I purchaced ecological cleaners yeasterday. Dishsoap and kitchen cleaner from Maison Belle and a non-toxic bathroom cleaner from Method.

5 kommenttia:

 1. Ai niin, siellä oli noita! En mennyt lähellekään Hullareita, ei jotenkin innostanut yhtään. Mutta noi Methodit olisi olleet niin järkeviä! Tub´n Tile on tosi hyvä tuote, olen tykännyt.

  Kyllä Maison Belletkin on ihania.

  VastaaPoista
 2. Methodin tiskiaineetkin rantautuvat vihdoinkin Suomeen. Suosittelen tuoksunsa puolesta vaahtoavaa käsisaippuaa Sweet Water. Joku kun kehittäisi samantuoksuisen EDT:n.. Ihan loistotuotteita kaikki pyykinpesuaineista lähtien ja hyvät tuoksut pelkkää plussaa.

  VastaaPoista
 3. Ärsyttää, että ehtiessäni Hulluille päiville, siivousainehylly oli "putsattu". Nyt pitää ostaa kevätsiivuousMaison Bellet kalliimmalla. Methodejen yleispesuaineet on hyviä, mutta lasinpesuaine jättää vähän rasvaisen pinnan, samoin teräspuhdistusaine. T. Siivoushullu

  VastaaPoista
 4. En olekaan ennen näitä kokeillut, joten kommentienne perusteella odotukset ovat kovat! Kiitos vinkistä RuusuLiisa ja Karmiini - kun tuo Bliw loppuu voisin katsastaa sen Sweet Waterin & jätän siis lasinpesuaineen ja teräspuhdistusaineen tulevaisuudessa ostamatta.

  VastaaPoista
 5. Sweet Water on kyllä ihanan tuoksuista, mutta ainakin omat kätöseni kuivuu kovasti sen kanssa pestessäni. Ja ne yleispuhdistussuihkeet on ihan huippuja...! Se ikkunanpesuneste on kyllä sitte tosiaan vähän heikompaa laadultaan, mutta sekin tuoksuu hyvältä. Ja kyllä noi kaikki tekee siivoamisesta edes vähäsen kivempaa :)

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails