10. elokuuta 2010

Etsintäkuulutus


Anteeksi blogihiljaisuus, mutta muutto on vienyt kaikki voimat. Paljon on vielä hankkimatta, vaikka ainakin olohuone alkaa jo hiljalleen muodostua mieleiseksi. Nyt olisi haussa iso kokovartalopeili esimerkiksi kultaisena. Matka-laukut voisivat palvella sohvapöytänä. Olisiko kellään vinkkejä?


Kuva: Stadshem

6 kommenttia:

 1. Hmmm...peilit ovat yleensä kalliita, joten lähtisin kirppareilta metsästämään. Salossa on muuten useita hyviä kirppareita ja hinnat Turkua edullisemmat. Eli jos Helsingin ja Turun väliä joskus suhaat autolla, niin kannattaa piipahtaa.

  VastaaPoista
 2. Entä jos ostaisit esim. Ikeasta ison peilin, liimaisit kehyksiin kuumaliimalla kaikenlaisia pikkuesineitä: vanhoja pitsejä tai pikkuautoja tai vanhoja aterimia tai erilaisia koruja ja tekokukkia tms. Ja kun komeutta on tuunattu riittävästi voisit peittää peilin ja spreijata koko komeuden kultamaalilla! Kirppiksillä en muista juuri törmänneeni isoihin peileihin.

  Anu

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä kamut! Ongelmana on juuri se, että isoista peileistä saa pulittaa kaikkialla aika paljon. Jopa kirppareilla! Mutta katsellaan. Ehkä teen vielä löytöjä lisää...

  VastaaPoista
 4. ainakin joskus sellaisia oli kasvihuoneilmiössä joka on vanhan turuntien varrella.

  VastaaPoista
 5. Heippa!

  Selailin tossa pari päivää sitten huuto.nettiä ja löysin sieltä peilin, jonka ensin aioin itse huutaa, mutta tajusin, ettei ole järkeä kun meillä on niin paljon käyttämättömiäkin peilejä. Tämä sun blogi tuli sitten mieleeni, että etkös etsinyt juuri sellaista...tässä se on:

  http://huuto.net/kohteet/peili-uudenveroinenei-hv/145953229

  Ja alkuhinta 25 euroa, tosi halpa. Ei ole aivan kullansävyinen, mutta muistuttaa melkoisesti tuota sinun kuvasi peiliä. Käyppä ihmees katsomassa:)

  T. Inkku

  VastaaPoista
 6. Hei kiitos paljon vinkeistä! Kasvihuoneilmiössä tosiaan on upeita, mutta tyyriin puoleisia ne ovat myös. Kiitos Inkku linkistä. Kivan näköinen peili. Etsin vain vieläkin korkeampaa kokovartalopeiliä...

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails