21. elokuuta 2010

H&M Home ja halvat huvit


H&M Home -tilaukseni saapui vihdoinkin. Keittiöön ostin harmaan maton ja vanhaa suurikokoista sohvatyynyä varten tuon verkkokuvioisen tyynynpäällisen. Näissä on vähän samaa fiilistä kuin aiemmin hankkimissani "neuletyynyissä". Maksoin matosta 24,90 € (mikä ei korvia huimaa sekään) huomatakseni tänään, että sama matto on nyt myynnissä 15 eurolla... Ensikosketuksen perusteella matto tuntuu oikein kestävältä ja hyvälaatuiselta. Suosittelen tuohon hintaan!

I recieived my order from H&M Home. I bought the cheap rug (24,90€) to the kitchen. Browsing on H&M's homepage I discovered that the same rug now costs only 15€! The quality seems great. Therefore I
warmly recommend it.

3 kommenttia:

 1. Onpas komeen punainen tuoli! Oikea huoneen piristys! Harvinainen väri huonekaluissa. Oikeastaan kaikki kirkkaat, puhtaat värit ovat harvinaisia huonekaluissa.

  VastaaPoista
 2. Hei Kiitos mattovinkistä! :) h&m home on netissä toimiva, mutta liike aleksilla oli kyllä pettymys! ...tuntui kuin kaikki siellä olisi suunniteltu kymmenenvuotiaan kummityttöni haaveita noudattaen. ...no, makuasioita :)

  VastaaPoista
 3. Karmiini: Kaksi punaista tuoli keittiössä ovat hätäostoksia, koska kaupassa ei ollut etsimiämme mustia ja valkoisia tuolia. Jälkeenpäin olen vain tyytyväinen. Ehkä meille tuleekin kolme punaista ja vain yksi valkoinen tuoli :) Niin pirteiltä ja rohkeilta nuo punaiset näyttävät!
  Lappura: Mullekin itse kauppa oli pettymys, mikä johtuu varmaan siitä, etten lainkaan tykkään h&m homen syksyn mallistosta. Aivan liian ällöä... Tuu kokeilemaan varpaitasi matolle pian!

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails