18. elokuuta 2010

Miehen kanssa yhteen muutamisen ilot


Nämä ovat näitä mielenkiintoisia kaupanpäällisiä, joita nainen saa miehen kanssa yhteen muuttaessaan. Miten suhtautua vaikkapa liekkishottilaseihin?

No, rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että poikaystävälläni on oikeasti hyvä maku (siis hyvin samanlainen kuin minulla). Huonekaluostokset ovat sujuneet varsin kivuttomasti. Nämä ovat vain jostain matkan varrelta tarttuneita sekalaisia esineitä. Ainakin näin olen halunnut ymmärtää.

These objects are among many joys that moving together with a man brings you. How to react to shot glasses with flames on them? Actually I shouldn't complain... My bf has a great taste (because it's close to my own of course).

4 kommenttia:

 1. Heh, tuo on kyllä niin totta...on tullut nähtyä toinen toistaan eriskummallisempi asioita, joita sitten pitää piilottaa kaappeihin, jos ei saa heittää pois. Tai vahingossa hajoittaa tiskatessa.... ;)

  VastaaPoista
 2. Liekkishottilasit :D Mikäs tuon sangon tarina on?
  Meillä on miehen kanssa täysin erilainen suhtautuminen tavaraan: minä en säilytä mitään, haluan omistaa vaan tarpeellisimman. Mies on toinen äärioää. Kellarivarasto on täynnä laatikoita, joissa on miehen muistoesineitä. Jotain rompetta on ison väännön jälkeen viety kierrätykseen.

  VastaaPoista
 3. Urea!!! Ihan paras!!! Meilläkin on vaikka mitä ihmetyksiä, mutta pikkuhiljaa niistä ollaan pääsemässä osasta eroon.

  VastaaPoista
 4. Oh! Olen unohtanut vastata. Urea-purkki on muistaakseni ollut jotakin kuvausrekvisiittaa. Täytyykin tarkistaa sen alkuperä :D

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails