2. elokuuta 2010

Kaupunkisuunnistus - 3.rasti


Eilen alkoi viimeinen viikko rakkaassa kotikaupungissani Turussa. Sen kunniaksi kolmas kaupunkisuunnistusrasti. Turkua tulee ikävä, mutta nämä eivät ole hyvästit, vain hetkellinen näkemiin... Onko kukaan siis bongannut tätä salaatteja ja juureksia pursuavaa istutuslaatikkoa noin kahden kilometrin etäisyydellä keskustasta? 

City orienteering in Turku continues. This is my last week in this city before I move to Helsinki. But these are not goodbyes, only see you soons. The question, this time, goes: Where can you find this box full of salad and vegetables?

Photo: Kotilo

2 kommenttia:

  1. Hömm... oliskos se jossakin portsan kauniilla takapihalla? Ei oikein muuta potentiaalista paikkaa tule äkkiä mieleen tai riippuu tietysti miten keskusta määritellään. Onko kauppatori se keskusta, josta lähdetään mittaamaan matkaa?

    VastaaPoista
  2. Joo sillä tavoin sen keskustan mielessäni määrittelin! Eli noin kahden kilometrin säteellä Kauppatorista. Voisin antaa vielä sellaisen vihjeen, että tuo laatikko ei ole kenenkään yksityishenkilön pihamaalla.

    VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails