27. syyskuuta 2010

Kärsimättömän eteinen ja pala olohuonetta

Olen myös kärsimätön sisustaja. Se on toisinaan ristiriidassa piheyden kanssa, kuten seuraavissa tapauksissa. Tarvitsin kokovartalopeilin ja lipaston. Peiliä etsintäkuulutinkin aikaisemmin. Koska sopivan hintaista vanhaa peiliä ei löytynyt, päädyin Ikean versioon (Hovet), josta olen kyllä aina pitänyt kovasti.


Ne kirpputorien lipastot, jotka miellyttivät silmääni, olivat kautta linjan reilusti yli budjetin, joten valitsimme tämän Ikean Norden-senkin. Tiedän, että parhaat löydöt tekee sattumalta ja kärsivällisesti etsimällä, mutta nyt kävi näin. Vaikka senkki on sysimusta, se ei mielestäni pimennä kapeaa eteiskäytävää. Sen sijaan senkin musta syventää kultaista, punaista ja turkoosia ympärillään. Vuosia sitten Vapaa Valinnasta (!) pilkkahintaan ostamani kultareunuksinen peili on vielä ripustamatta paikalleen senkin yläpuolelle. 


I didn't have much luck nore the patience at the flea markets, so I bought the full length mirror and the Norden sidetable at Ikea once again... They're both pretty and functional! The sidetable is more airy than a regular dresser even though it's all black. 

Photo: Kotilo

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoilta näyttävät nuo Ikeat. Kyllä se niin on, että Ikea on oman hintaluokkansa ykkönen, ainakin suunnittelunsa puolesta. Ja ihanat nuo teidän Hait! Meillä vaaleanpunaiset ja mustat :)

    VastaaPoista
  2. Hait on cool, kaikissa sateenkaaren väreissä :)

    VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails