24. syyskuuta 2010

Keltainen tulee!


Keltainen tekee tuloaan sisustukseen ainakin jos Sköna Hemiin on luottaminen. Itse olen aina karsastanut keltaista, aivan kuten oranssiakin, mutta pieninä annoksina kummatkin alkavat vähitellen näyttää hyvältä. Ainakin mustaan ja valkoiseen yhdistettyinä. Katasasta vaikkapa BLACK.WHITE.YELLOW. -blogi!Yellow is the new "it"-colour according to Sköna Hem. I'm slowly getting used to yellow. It's particularly pretty combined with black and white. Check out the blog BLACK.WHITE.YELLOW.!

Photo: Sköna Hem

4 kommenttia:

 1. Mä olen taas viime aikoina ihaillut keltaisen yhdistämistä betoninharmaaseen. Ai ai, se on hieno yhdistelmä.

  VastaaPoista
 2. En voinut ennen sietää keltaista missään, mutta kodinhoitohuoneeseen pistettiin ja yläkertaan tulee. Kodarissa on mustaa, valkoista ja harmaata. Piristeenä vielä todella värikäs matto. Yläkertaan tulee keltaisen kaveriksi ainakin sinistä, luumua ja harmaata. Odotan että pääsen toteuttamaan.

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo ihana taulu kuvassa 1. on? Se oli jossain aiemmassakin julkaisemassasi kuvassa. Upea!

  VastaaPoista
 4. Varpu & RUMBO: Kyllä vaan, munkin mielestäni harmaa on kaunis yhdistelmä keltaisen kanssa. Sinertävän harmaa korostaa kauniisti keltaisen lämpimiä ominaisuuksia.
  Anonyymi: Minuakin puhuttelee tuo taulu, muttei mulla valitettavasti ole aavistustakaan, mistä se on peräisin... Etsintäkuulutetaanpa se!

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails