2. syyskuuta 2010

Nysse tuli!


Sohva saapui ajallaan ja nyt telkkaria ei enää tarvitse töllöttää lattianrajasta. Ostimme tämän Askon Sisters-sohvan hyvään hintaan 25% alennuskupongilla. Suomalaista tekoa. Pidän tästä harmaan sävystä, vaikka se onkin tummempi kuin alunperin suunnittelin. Se sopii hyvin vitivalkoisten pintojen rinnalle. Kevyet pellavaverhot sain "anopiltani" synttärilahjaksi. Minulla ei koskaan aiemmin ole ollut yhtä kauniita verhoja. Myös valkoinen matto saatiin häneltä käytettynä. Siitäkin olen kovin iloinen! Sohvapöydän levylle ei vielä ole keksitty jalkoja. Mietimme jakkaraa, jonka voisi ruuvata levyyn kiinni. Joka tapauksessa ratkaisun on oltava huokea. Ehdotuksia otetaan vastaan!

 
Here's our new sofa, bought at Asko. I like the shade of grey next to the white curtains and the carpet. The coffee table still waits for some feet under it... We haven't quite figured out yet how to build them.

1 kommentti:

  1. Hei,
    sait uuden lukijan.
    Heti nähdessäni sohvapöytäsi (levyn) mietin, että sen alle jalaksi sopisi loistavasti puinen viinipullojen laatikko. Alkosta saa usein kysymällä ylimääräisiä.

    VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails