27. helmikuuta 2011

Kolme ideaa rakkaille valokuville


1) Vanha postikorttiteline
  
2) Leikkaa uusi muoto vanhaan korkkitauluun (vaikkapa pilvi tai talo!)3) Pullota sukulaiset ja ystävät


Three new ideas how to display photos of your nearest and dearest. The first one is an old card display. The second idea is to cut a new form out of an old coark board (a cloud for instance?). In the last picture someone has bottled his/her relatives. 

Photo: O Magazine, Christina Toledo, via Pretty Green blog

5 kommenttia:

 1. tuo vika idea etenkin, AIVAN HUIPPU!!!, taidan toteuttaa...kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo pullo-idea. Mulla on samankaltaisia pulloja kynttilän jalkoina. Nyt on ihan pakko tunkea kuvia niihin. Tulisi jännää symboliikkaa jos laittaisi edesmenneiden sukulaisten kuvia (juuri tuollaisia vanhanaikaisia mustavalkokuvia) ja sitten ne kynttilät vielä korkeiksi.

  VastaaPoista
 3. Aivan MAHTAVA tuo eka teline, sitä voisi käyttää myös korteille (tietenkin), haluaisin usein pitää saamiani tai itse ostelemiani kortteja esillä, mutta niille ei oikein löydy järkevää ja samalla kivaa paikkaa.

  Pulloidea on myöskin hieno, tykkään. Voisi olla vanhojen kuvien lisäksi myös kiva värikuvilla, joista aika on jo värejä syönyt ja kuvaaminenkin ollut ovat vähän niin ja näin, mutta todella aitoja tilannekuvia usein.

  Korkkitaulussa jokin tökkii, ei siis ideana, vaan luulenpa, että tuo nastoilla kiinnittäminen tuo liiaksi mieleen toimistotyön "iki-ihanat" sermit lukuisine karttaneulakiinnityksineen.

  VastaaPoista
 4. Sulla on ihan huippu blogi. Juuri löysin, heti läpi sen kahlasin ja klikkasin lukijaksi. Ihan mahtava. Niin paljon ideoita ja ihania kuvia. Vau! Toi ensimmäinen ja viimeinen valokuvien esillelaitto on mun mieleen. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Hei kiitos Suveliina! Tervetuloa. Kommentisi oli kiva maanantain aloitus :)

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails