20. helmikuuta 2011

Hii-uli-hei!

Seiloriestetiikka on ihan oma lajinsa. Lankean siihen varsinkin silloin, kun minuun iskee vimmattu ikävä kesää. Klassinen yksinkertaisuus, aidot materiaalit, laadukkuus ja hillityt värit. Niistä se koostuu. Mausteena vielä auringon valkaisemat hiukset huolettomalla ponihännällä, rusketus ja vallattomat pisamat. Muistatteko vielä Saaristolaislääkäri -ohjelman? Nautical esthetics is something I fall for when I'm desperately longing for summer.

Photo: Convoy
, Svt

5 kommenttia:

 1. Mä en oo vielä tottunut tähän. Kamalia. Ihan hirveitä. Ja varmaan totun jo ensi kesänä:P

  VastaaPoista
 2. Saaristolaislääkäri oli ihana tv-sarja, taitaa tulla tai on tullut uusintana jollain kanavalla, en muista millä. Ohjelmasta jäi sangen romantisotunut käsitys saarella asumisesta: aurinko paistoi, meri kimmelsi, sireenit kukkivat jne. Eipä talven tuiskuja ja pimeyttä näytetty, mutta hyvä vaan niin, ohjelma oli ihana :D

  Purkkarit olisivat voineet jäädä keksimättä noin niin kuin jokapojan ja -tytön versioina ja nyt ne tulevat uudestaan, noh, muoti kiertää aina uusiksi ja makuasioitahan nämä.

  Merellinen tyyli sisustuksessa on hyvin toteutettuna (ei verkkoja seinälle koristeeksi!) ihan ok katseltavaa, mutta ei ole koskaan kolahtanut niin, että ostaisin jotain selkeästi sen tyylin tekstiilejä tai esineitä kotiin.

  Meren kaipuun ymmärrän, itse viihdyn meren äärellä (en merellä) ja parhaita kesäpäiviä ovat kallioisilla rannoilla vietetyt kiirettömät tunnit ja meren tuijottelu (tästä jätetään lokkien kirkuna pois, se ei ole niin kovin kivaa).

  VastaaPoista
 3. Ei tarvii tottua, tää tyyli on aina pinnalla (tai pinnan alla). Tekomerellinen sisustustyyli (samoin kuin tekovanha)ei ole munkaan mieleen. Mutta aidosti vanhat verkkopallot ja houkutuslinnut (esimerkikis) ovat kauniita.

  VastaaPoista
 4. Mistäköhän moisen ankkuri päiväpeiton voisi löytää?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Uskomattomien kiemuroiden jälkeen löysin kuin löysinkin tuon päiväpeiton täältä:
  http://www.vikprjonsdottir.com/
  Google-nuuskimisesta pitäisi järjestää kursseja.

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails