23. marraskuuta 2010

Lautasprojekti nro1

Tämmöinen siitä sitten tuli!  Kaksi ylintä lautasta ostin kirpparilta 80 sentillä. Kahvikupit ja pienen mustan asetin sain äidiltäni ylimääräisiksi jääneinä ja alimman lautasen ostin Ikeasta, koska halusin joukkoon myös jotakin modernia. Täysin kierrätysmateriaalilla en siis selvinnyt. Tämä oli joka tapauksessa superhelppoa! Kakskomponenttiliimaa vain puhdistettujen pintojen väliin. Sitten vain kieli keskellä suuta keskittämään kupposia lautasten keskipisteeseen.

This is how my diy-project turned out. A little bit of glue and some old cups and plates (the biggest one, though, is from Ikea). Easy!

8 kommenttia:

 1. Oho! Mietinkin kerran tuon tyyppisen nähdessä, että millä sen vois liimata. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tuli! Sitten vain keksejä leipomaan ja kahvikutsuja järjestämään! :) Vai mitäs meinasit tuohon ihanaan laittaa?

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Tack! Näin joulun alla tuolta voisi tarjoilla vaikka kuivakakkua ja pipareita. Voisihan sitä käyttää myös esim. korujen säilytykseen. Tämä on muuten hyvä joululahjavinkki kierrätystä arvostavalle!

  VastaaPoista
 4. Hieno on! Minäkin haalin kirpparilta aina jos jonkinmoisia lautasia ja mummolastakin niitä on tullut mukaan.. Tuollaisenkin vois näköjään niistä yksinäisistä kasata.

  VastaaPoista
 5. KERRASSAAN UPEA !!!!!!t.KL

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails