29. marraskuuta 2010

Modernit joulukukat


Valmiit joulutähtiasetelmat kiiltävine lahjakoristeineen ja tonttu-ukkoineen ovat jo ilmestyneet kauppoihin. Yritin kerätä inspiraatiokuvia vähän modernimmista  jouluasetelmista. Tänä vuonna olen ihastunut männynoksiin. Männynoksat pitkine havuineen näyttävät pehmeämmiltä kuin kuusenoksat. Supisuomalainen mäntymme näyttää vaasissa lähes eksoottiselta. Toinen suomalaisittain vähän erilainen koristus ovat marjaoksat (löytyy ainakin punaisina ja valkoisina). Hyasintteihin taas on vaikea kyllästyä. Parhaimmilta ne näyttävät mielestäni ryhmänä kuten alimmassa kuvassa.  
 


J
oulukukkia voi vaihtelun vuoksi hankkia myös leikkoversioina. Ostin perjantaina leikkoamarylliksia. Ne ovat nyt avautuneet olohuoneen lämpimässä. Amarylliksen kukinto on röyhkeän iso ja kaunis. Tässä kuvassa näkyy myös ruosteinen poronkello, jonka sain poikaystävältäni pikkujoululahjaksi. Kaunein omistamani joulukoriste on tuo!Here's some inspiration for modern Christmas flowers. We have two fantastic cut Amaryllis in a vase with magnificent big flowers. The little rustic object next to the vase is an old reindeer bell, that I got from my boyfriend as a pre-Christmas gift. It's the most beautiful Christmas decoration I own. 


Photo: Deko, LivetHemma, Kotilo

5 kommenttia:

 1. Hello and thank you for your comment on my blog.

  Amaryllis is such a Christmas staple in my book. My mother always fills the house with them through out the festive season.

  Love the reindeer bell. What a cute present.

  x Charlotta

  VastaaPoista
 2. Hello Charlotta! I'm glad You found here. The cling from the bell is so lovely too!

  VastaaPoista
 3. No niinpä onkin männynoksat kauniita maljakossa. Taidanpa käydä jostain kääntämässä muutaman maljakkoon. Tuoksuupa hyasintti muuten uskomattoman voimakkaalta. Vein juuri omani kylppäriin vähäksi aikaa kun tuntuu että haju on liian voimakas.

  VastaaPoista
 4. Mahtavia ideoita täällä. Aion toteuttaa. Kiitos siis vinkeistä. :)

  VastaaPoista
 5. Åh va fint!! Gillar verkligen den där ljusstaken gjord av ett horn!

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails