10. marraskuuta 2010

50's: Keltainen köökki


Tässä Hus&Hemistä löytämäni malmölainen keittiö, jonka tilalla oli alunperin toisenlainen saman aikakauden keittiö. Huonokuntoisuuden takia se jouduttiin purkamaan, mutta talon omistajat eivät olleet valmiita luopumaan 50-luvun tyylistä. Tilalle teetettiin upouusi retrokeittiö vetimineen kaikkineen. Väriksi valittiin rohkea hernerokka. Ajalle tyypillistä on ruutulattian lisäksi tuo ihana lokerikko lasikannuineen. Miksi tuollaisista on sittemmin luovuttu?The Gone with the 50's -picture series continues. Here's a 50's style kitchen found at Hus&Hem. The pea-soup-yellow kitchen is handmade by a local carpenter, so it's not actually a genuine kitchen from the 1950's. Isn't it charming?

Photo: Hus&Hem

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Mulla on itsevalitut keittöt olleet tähän mennessä valkoisia. Jos sit seuraavaan kotiin väriä?

  Anu

  VastaaPoista
 2. Kvänumilla ainakin taitaa olla noita lasikannulokerikkoja mallistossaan. Mukavaa että näitä "retrokeittiöitä" valmistetaan jälleen.

  VastaaPoista
 3. Mun mummolassa oli JUST tuollainen keittiö, tuli ihan nostalginen olo! :)

  VastaaPoista
 4. Juu keittiön värivalinnassa on tosiaan oltu rohkeita. 50-luvun keittiöitä näkyy itse asiassa juuri keltaisina varsin usein. Toinen suosittu väri tuntuu olevan haalean vaalea sininen. Tuo Hus&Hemin keittiö oli puusepän paikalle rakentama, mutta esim. Kvänumillahan tosiaan on useita 50-luvun keittiömallejakin! Ja Susanna: mulle taas tuo kattovalaisin tuo nostalgisia fiiliksiä :)

  VastaaPoista
 5. Muuten täydellinen, mutta ruutulattia menee mielestäni yli ja sitä en omaan keittiöön laittaisi, vaan jotain neutraalimpaa. Olipas piristäviä kuvia! :)

  VastaaPoista
 6. Minulla on tuollainen Elva- 50-luvun leivänpaahdin, punaisena. Ei muuta kuin etsimään sitä siihen sopivaa keittiötä....

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails