10. joulukuuta 2010

Roikkuvat hyasintit ja monta muuta jouluista oivallusta


Hyvinkin arkiset asiat voivat olla kauniita koristeita kuten ylemmässä kuvassa marjapoimurit ja vanhat luistimet suojineen. Tyyny on tehty kudotusta peitosta. Samanlaisen voisi tehdä vaikka vanhasta villapuserosta. Välttämättä ei tarvita edes ompelua - tyyny vain puseron sisään ja hihat solmuun toiselle puolelle. Näin syntyy lämpöinen talviasu vaikka ulkoverannan koristetyynyille, joita ei tarvitse ihan joka päivä siirrellä.


Liitutauluseinä on jo vähän vanha (vaikkakin kiva!) idea, mutta sen yhdistäminen valkoiseen puolipaneeliin tuntuu uudenlaiselta. Musta tausta korostaa valkoista 50-luvun kattovalaisinta.


Ananas on yksin kauneimmista hedelmistä. Miksei sitä voisi laittaa roikkumaan ikkunaan ja miksei niitä hyasinttejakin? Mitenköhän tämä on käytännössä askarreltu, jotta kukkien kastelukin onnistuu?Joulukukkia säilyketölkeissä. Hauskempaa olisi vielä, jos tölkit olisivat eri paria. Maria Diagnoosi Sisustusmania -blogista on tehnyt tämän suuremmassa koossa vielä hienommin!


Moderni taulu dekoratiivisella tapetilla. Hullua vai mielenkiintoista?
50 -luvun sohvaryhmä yhdistettynä Ikean sohvapöytään. Kuusen alle lampaantalja joululahjojen pediksi. 


Seinällä näyttäisi olevan kollaasina esiin raavittuja vanhoja tapetteja. P
aitsi että nämä ovat kyllä huijausta. Tapetshopenin valikoimissa on nimittäin tällainen valmis tapetti joka koostuu usesta eri tapettipalasta. Valkoisella taljalla päällystetyn piirongin yllä on hauska kokoelma lamppuja, joiden alkuperäiset johdot on korvattu tekstiilijohdoin. 

There's plenty of innovative ideas in this home from Hus&Hem. Simple things, such as skates, serve as pretty decoration. Who said you couldn't hang a pineappel or a hyacinth in the window? And what about the flowers in tins or the small lamps with textile wires! 


Photo: Hus&Hem

2 kommenttia:

  1. Mua naurattaa noi säilyketölkit kun panin täsmälleen samanlaisen tomaattimurskatölkin kylppäriin hammasharjoille...ja mies ei voi sietää tuommosia virityksiä vaan vähin äänin kävi ostamassa lasikipon.

    VastaaPoista
  2. näitä kuvia ihastelin lehdestä.Inspiroiva koti!!

    VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails