22. joulukuuta 2010

Joulupallot


Löysin Cable&Cottonin valosarjoja Stockmannilta. Koska meillä on jo valosarja, en ostanut, vaikka kuinka mieleni teki. Mutta aika vastustamattomiahan nämä ovat. Yrityksen kotisivuilla voi klikata kotiin myös aivan oman värikoktailin. Tarkoitus oli liittää tähän postaukseen oma suosikkini, mutta sen valitseminen kävi mahdottomaksi, kertakaikkiaan.

I found these string lights from Cable&Cotton at Stockmann. I was able to resist the temptation because we already have string lights. But oh boy aren't they adoring! You can create your own colour coctail on their webpage. 

Photo: Kotilo, Cable&Cotton 

6 kommenttia:

 1. Voi nää on supereita! Tekis mieli heti juosta stockalle ja hakea itselle omanlainen setti!

  VastaaPoista
 2. Näille lämpenen minäkin, todella kivat! Täytyypäs käydä Helsinginreissulla ihan livenä katsomassa.

  VastaaPoista
 3. oih miten herkullisia,
  just ostin yhen valoarjan tyttärelleni joululahjaksi....ehkä noita löytyis stockkalta vielä joulun jälkeen...

  VastaaPoista
 4. Tiistaina oli vielä jäljellä kaikkia muita paitsi sitä versiota, jossa on palloja kaikissa sateenkaarenväreissä. Mielestäni nämä sopivat kotia koristamaan ympäri vuoden!

  VastaaPoista
 5. Innostuin kovasti ko. valoista ja etsin sivuilta oikeita väriyhdistelmiä juuri meille. Sivuilta jäi vaikutelma, että valoja saa vain UK-pistokkeella, joten tiedustelin mahdollisuutta tilata EU-versiona. Vastasivat muutamassa tunnissa meiliin näin aatonaattona, nopsaa! Vastaus kuului: "Our friends at Happy Lights in Belgium have EU plugs. Check out their website www.happylights.be". Tämä tiedoksi muillekin kiinnostuneille. Belgiassa näyttää hinnatkin olevan Brittejä edullisemmat :)

  VastaaPoista
 6. Hei "aikuistumassa", SUURkiitos että jaoit meille kaikille salapoliisityösi tulokset!

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails