2. joulukuuta 2010

Kaupunkisuunnistus 4.rastin ratkaisu


Taas tämän ratkaisun julkaiseminen unohtui. "Havahdu" on kuitenkin Martin sillan ja entisen Myllysillan välissä Linnankadulla, siis tois pual jokke. Aikamoisen graffitin on joku uskaltanu vetäistä. Missäköhän mielessä pitäisi havahtua? Ainakin katsomaan tuttua kaupunkiympäristöä tarkkaavaisin silmin. 

Näin ennen joulua kaipaan kovasti "kummalki pual" Turkuun. Ehkä viikon päästä pääsenkin Vanhan Suurtorin joulumarkkinoille tallustelemaan. Toivottavasti silloin on vielä yhtä talvinen keli kuin nyt. Alla olevat kuvat ovat viime vuodelta. The answer to the fourth city orienteering post: The gigantic graffiti is painted on the roof of an apartment house on Linnankatu. It says "Havahdu" which means awake. I'm awake and missing Turku... Hoping to be able to visit the traditional Christmas Market next week.


Photo: Kotilo

2 kommenttia:

  1. Tuolla ei muuten kauaa talkkareilla nokka tuhissut, graffiti oli vissiin jo seuraavalla viikolla maalattu yli. Mä tuijottelin sitä sen "ilmestymispäivänä" bussin ikkunasta enkä saanut selvää mitä siinä luki (paras versio oli wavawou... :D), ja mietin, että kauankohan se on siinä ollut ilman että oon huomannut.

    VastaaPoista
  2. No olipa nopeaa toimintaa. Toki olihan tuo talo varsin näkyvällä paikalla. En mäkään heti saanut selvää mitä siinä luki, mutta lehdestä luin myöhemmin, että "Havahdu" se on :)

    VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails