10. toukokuuta 2011

Ars11


Kävimme muutama viikko sitten ARS11 -näyttelyssä. Siitä lähtien tämä näyttelystä saatu juliste on ollut seinällämme. Kiasma on mainostanut, että näyttely muuttaa käsityksiä Afrikasta ja nykytaiteesta. Oletteko käyneet? Mitäs tykkäsitte? Muuttuivatko käsityksenne?We visited ARS11 at Kiasma a couple of weeks ago. Ever since I've had this poster on the wall. The theme of the exhibiton is Africa. According to the slogan the exhibition will change your perceptions of Africa and contemporary art. If You've already visited it, did it do so for you?

Photo: Kotilo, KekeTop

3 kommenttia:

 1. Kuvia on vasta katseltu, niitä on ollut paljon tarjolla lehdissä. Ja joo, hienoa nähdä erilaista Afrikan taidetta, eikä aina sitä "heimotaidetta" mihin usein törmää. Afrikkaa on niin monenlaista. Sen huomasi viime vuonna Etelä-Afrikassakin.

  VastaaPoista
 2. Mulla ei ole aitoa kokemusta Afrikasta, koska en ole siellä käynyt, mutta olisin toivonut näyttelyltä juuri niitä uusia näkökulmia. Tiesin jo muovijätteestä pursuilevat kaatopaikat, slummit, siirtomaavalta-ajan jälkimainingit, köyhyyden jne. Mutta yksittäisiä tosi hienoja teoksia siellä oli! Eli suosittelen kaikesta huolimatta lämpimästi!

  VastaaPoista
 3. Kävin. Näin. Ei muuttanut.

  Postaus aiheesta: http://visuaalisestivaativa.blogspot.com/2011/05/ars11.html

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails