31. toukokuuta 2011

I'm moving!!


Nyt voin jo paljastaa, että tässä on touhuttu muuttoa Divaaniblogit-yhteisöön jo jonkin aikaa. Divaaniblogit on sisustus- ja lifestyle-blogien verkkoyhteisö, jonka kautta on helpompi löytää hyviä suomalaisia blogeja. Muotiblogeillahan tällaisia yhteisöjä jo on, mutta tämä on ensimmäinen sisustusblogien portaali. Kotilon lisäksi sivustolta löytyy tällä hetkellä 10 loistavaa sisustusblogia, joiden seuraan Kotilo on saanut kunnian liittyä. Oikein hihkun täällä uusien haasteiden edessä!

Blogin meininki pysyy samana, vaikka osoite muuttuukin. Nöyrimmin pyytäisinkin Teitä arvon lukijani päivittämään linkit ja kirjainmerkit uuteen osoitteeseen:

www.divaaniblogit.fi/kotilo
PS: Polkaisemme Divaaniblogit käyntiin Juhannuskalenteri-kampanjalla, johon voi osallistua tykkäämällä Facebookissa Divaaniblogit.fin Juhannuskalenteri-sivua. Sivulla on luvassa päivittäin blogeista poimittuja sisustukseen, puutarhanhoitoon tai ruoanlaittoon liittyviä tee-se-itse-vinkkejä. Minullakin on takataskussa muutama. Siis tykkää! :)

Yes it's true, the blog is moving. Divaaniblogit is a new Finnish blog community for interior design & lifestyle blogs. Kotilo is honored to be in company of 10 absolutely beautiful blogs. Please update your links and bookmarks to the new address: www.divaaniblogit.fi/kotilo

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä! Onnea uuteen blogikotiin!

  VastaaPoista
 2. Onnea, ihan huippuhienoa!!! omista lemppariblogeistani olikin monta sinne päässyt :D seurailen siis lukijana uusiinkin tuuliin :D

  t:aurablogin heidi, joka ei pääse kirjautumaan

  VastaaPoista
 3. Perässä tullaan ilimammuta! Tässähän saakin päivittää uusia osoitteita oikein urakalla, sillä monta muutakin suosikkia on muuttanut Divaanin siipien alle. Ihanaa kesää, se alkaa huomenna!!!
  Johanna

  VastaaPoista
 4. Onnea! Minäkin seuraan muita uuteen "kotiisi"!

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails