29. toukokuuta 2011

Kylässä Jyväskylässä


Junailin tänä viikonloppuna Jyväskylään. Vietimme jo traditioksi muodostunutta kulttuuriviikonloppua parin ystävän kanssa. Tässä makupaloja kahden ihanan sinkkunaisen yhteiskämpästä, joka on sisustettu hempein sävyin ja 50-luvun vivahtein. Keskisuomalainen, leppoisa meininki tarttui minuunkin. Nyt pitäisi kuitenkin vielä tsempata muutama päivä, jotta ansaittu kesälomakuu voi alkaa. Ensi viikolla on luvassa muutoksia muutenkin - jännittäviä sellaisia!! Pysykäähän mukana ;)


I visited Jyväskylä this weekend. These pictures are from a home of two single girls. I love the 50's feeling and the sweet colours. Next week there will be some major exciting changes in the blog - please hang on!

3 kommenttia:

 1. heippa! jyväskylästä turkuun ja apua pyytäen.. etsiskelen sopivia jälleenmyyjiä itämerta käsittelevälle taidezinelle, mutta turku-kontaktit on vähän hukassa. osaisitko sinä suositella jotain kivoja pikkuputiikkeja, jonne voisimme tarjota julkaisua myyntiin? itseasiassa muistelisin, että olet asunut myös maarianhaminassa - jos sinne on jotain vastaavia vinkkejä, ottaisimme nekin ilomielin vastaan :) lisää infoa: http://panamacollective.typepad.com/ourlittlesea/

  VastaaPoista
 2. Heippa Juno!

  Vaikuttaapa todella kiinnostavalta julkaisulta ja vielä omaa sydäntäni lähellä olevasta aiheesta. Alla joitain kauppoja ja museokauppoja, joihin voisi kannattaa ottaa yhteyttä:

  Turussa:
  Turun sarjakuvakauppa
  Pieni kirjapuoti
  Forum Marinum (merenkäyntimuseo)
  Aboa Vetus -museokauppa

  Maarianhaminassa:
  Mariehamns Bokhandel (tänne voin itsekin suositella kirjaa myyntiin)
  Ålandsmuseet (Ahvenanmaan museo)
  Ålands Sjöfartsmuseum (merenkulkumuseo)

  Saanhan blogata julkaisustanne? Saako sitä jo Akateemisesta?

  VastaaPoista
 3. hei vitsi, kiitos tosi paljon, näihin otamme yhteyttä. ja totta toki saat blogata - jos laitat yhteystietosi mulle sähköpostilla juno106x(a)hotmail.com, niin laitan sulle tulemaan yhden kappaleen lehdykäistä :)

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails