7. toukokuuta 2011

Kevättiaisen siivet ja loput juhlaideat


Tämä juhlateemainen viikko lähenee loppuaan. Tässä vielä sekalainen joukko ihania juhlaideoita nurkista kuleksimasta. Muistatteko vielä tämän valloittavan pöllöasun? No, tässä lähes yhtä ihanat, samalla tekniikalla toteutetut linnun siivet. Mikä ihana kevättiainen! Haluaisin itsellenikin tuollaiset siivet. Ohje tätä kautta.Kreppipaperista tulee mieleen liimaiset sormet ja päiväkerhon pääsiäisaskartelut. Näinkin kivan näköinen bilevalo voi silti kreppipaperistakin syntyä, kun sen yhdistää riisipaperivalaisimeen. Ohjetta täältä.Ja sitten tämä mahdottoman hyväntuulinen cupcake-kerrosvati. Siinä on synttärisankaria mahan täydeltä!Valokuvista koottu numero on yksinkertaisen hyvännäköinen idea ja taattu keskustelunavaaja juhliin kuin juhliin.


Ihan loistoasetelma grillijuhliin. Tykkään tällaisesta huolettomasta somistamisesta. Huomaa korkkeihin valetut kynttilät!


Jotain hervottoman humoristista on tämän periaatteessa hurjan näköisen dinon nolaamisessa. Idea on siis tämä: pue myös lelut ja patsaat teeman mukaan. :D


Olen aina huokaillut silkkinauhojen perään. Ne ovat hehkuvissa väreissään ihanan juhlavia. Ehkä syynä ovat lapsuudenaikaiset voimisteluhaaveet, jotka jäivät toteutumatta. Silkkinauhan käyttämisessä juhlakoristeena on vain taivas rajana. Tuolin karmitkin niillä koristuvat!

Ja lopuksi taas ladattavaa. Onko lahjapaperi loppu? Lataa ilmaiset, valmiilla onnentoivotuksilla varustetut lahjapaperit täältä. Mielestäni aika söpöjä.Here's a bunch of ideas that didn't find a post of their own during the past party-themed week. All of these ideas make me smile. The instructions for the multi-colored wings can be found in the first link below. The wrapping papers in the last picture can be downloaded over here.

Photo: Llevo el invierno
, Urban Scarlet, Saraspartyperfect, Martha Stewart, Once Wed, Simply radiant, Ruffled, Bliss!

1 kommentti:

You might also like...

Related Posts with Thumbnails