23. maaliskuuta 2011

Lovely random stuff vol1

Teitä virallisia lukijoita on jo reilusti yli sata. Sunnuntain kävijämäärä oli lähes 800, mikä johtui näkymisestä Desire to Inspire -blogissa. Tuosta postauksesta sai muuten mielestäni sen kuvan, että se ihana oranssilla maustettu keittiö oli meidän. Haha! Totuushan on muovimattoa, turvonneita kaapinovia, 80-luvun alun liesi, aukko liesituulettimen kohdalla jne. Joka tapauksessa ajattelin kiittää teitä alati kasvavaa lukijajoukkoa. Erityisen kiitollinen olen lisääntyneestä kommentoinnista. Kommenttinne ovat minulle bloggauksen suola.  

Mutta sitten "asiaan". Läppärini kansiossa nimeltä "Kotilo" lojuu sadoittain ihania kuvia, jotka eivät koskaan tunnu saavan omaa postaustaan. Heitin nyt muutaman diy-idean tänne (myös tuo parta hei!).PS: Kuvitelkaa tuo pöllöasu pastellin sinisissä, keltaisissa, violeteissa ja vaaleanpunaisissa sulissa. Olen seuraavissa naamiaisissa taatusti pöllö!

The number of You readers has really grown lately and now there's over one hundred of You! On Sunday Kotilo was featured on Desire to Inspire which lead to over 700 visitors that day. Thank You for that! (Just a reminder: the orange-flavoured-kitchen wasn't ours. I found the pics at Ekenstam :) Anyway, I wanted to say that You readers are the reason I blog. Here's some lovely random stuff for You all to be inspired of!

Photo: Rosendahl, DesignSponge, Convoy, Nib, Alphamom

6 kommenttia:

 1. Haluan naamiaisiin! Ja miehelle ison parran!

  Ps. Nautin aina postauksistasi. Niissä on eloa. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos upeista vinkeistä! Pöllöasu ihan must, naamiaisia odotellessa... Perhoskello on tosi hauska myös!

  VastaaPoista
 3. Ihana hippo ja perhoskello on erityisen hieno idea, miten voi halvasti ja suht helposti toteuttaa jonkun oman juttunsa vastaavalla tavalla.

  Blogit ovat niin erilaisia, vaikka jotkut samanlaisiksi väittävätkin kaikkia blogeja, joissa sisustusta sivutaan. Toki jotkut jutut voivat toistua blogeissa, jos katsoo ainoastaan samantyylisiä blogeja. En osaa nähdä sitä pahana, jokaisella omia sovelluksiaan kuitenkin.
  Täältä olen bongannut monia hyviä juttuja (raha pahus tulee vaan liian usein esteeksi ja oman kodin tila/vetoisuus, mutta ei ihmisen pidäkään kaikkea haluamaansa saada) ja paljon kivaa skandinaavista sisustusta, jota olen itse laiska etsiskelemään.

  VastaaPoista
 4. Juuri ompelin linnun, oravan ja siilin asuja koulun musikaaliin. Tuo pöllö oli aivan huippu:)

  VastaaPoista
 5. Annu: Kiitos! Tulin kommentistasi hyvälle mielelle.
  Pauliinalotta: Sen takia minäkin niitä kuvia tänne postailen ja ihastelen, kun tosielämässä tulee opiskelijan tyhjä kukkaro heti vastaan. :)

  VastaaPoista
 6. Pöllöasu ei tosiaan ole pöllömpi!
  Semmoisen partamiehen ottaisin kans.

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails