21. maaliskuuta 2011

Musta kokoaa

Valkoiset lattiat ovat kauniita, mutta mustat myös. Katsokaa vaikka näitä kuvia! Musta lattia kokoaa huoneen sisustuksen paremmin kuin valkoinen, joka taas saattaa luoda illuusion huonekalujen leijumisesta varsinkin valkoisten seinien rinnalla. 
I'm all into black floors at the moment. They're maeby even more beautiful than white floors. In a way black floor makes the interior seem more coherent (or what's the word?). 

Photo: Ekenstam, Alvhem

5 kommenttia:

 1. Itsekin pohdin pitkään valkoisen ja mustan välillä. Ei sillä, että olisi ollut varaa valita, mutta sellaiset asiat on tärkeää tietää, jos joku kysyy että mistä sä tykkäät tai jos vuokranantaja äkkiä soittaa että kuule nyt kaivetaan ne lautalattiat sieltä laminaatin alta. Se oli tuskaisa vaihe: niin, musta kokoaa ja tuo syvyyttä, mutta valkoinen on niin avara. Olo helpottui sen jälkeen, kun kävin Turun Kutomossa. Nyt tiedän, että omaan lattiaani tulee pelkkä lakka. Vaalea puu näyttää raikkaan skandinaaviselta ja jotenkin niin, miten sen sanoisi - effortless.
  - armi

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat. Valkoiseksi maalatut lattiatkin ovat kauniita, mutta jos sekä katto, seinät ja lattia ovat valkoisia (tai kovin vaaleita), niin tulee aika outo tunnelma ja huonekalut pitäisi jotenkin "sitoa" paikoilleen.
  Nelos- ja vitoskuvan lattiat näkyvät minun koneellani harmaina. Harmaasta tykkäisin mustaa enemmän, erityisesti mattaharmaa on kaunis.
  Mustaksi maalattua lattiaa en ottaisi, vaikka sitä ihailenkin, en tosin valkoistakaan (pölyn näkyminen = en tykkää kovasti siivoamisesta).

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä musta lattia kaipaisi seinille kuviota tai harmaata. Kokovalkoinen näyttää seinissä leskeneräiseltä. Ennemmin kalustaisin kokovalkoisella ( ja ihan muutamalla väripilkulla), mutta seinät saisivat olla harmaaskaalaa.

  Anu

  VastaaPoista
 4. Very nice interior, the black floor is such a eyecatcher, and it is great how it contrast with the white walls and furniture

  VastaaPoista
 5. Hei, sun blogi on aika ihana. Miten voisin saada sinuun yhteyden? On yksi potentiaalinen yhteistyökuvio mielessä.
  Yt. Krista Kauppinen / krista.kauppinen@aalto.fi

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails