8. toukokuuta 2011

Ranskalainen tori ja yllättävä kohteliaisuus


Löysin perjantaina Helsingin Narinkkatorilta Ranskalaisen torin, jossa myydään aitoja ranskalaisia juustoja, makeisia, käsintehtyä saippuaa ja vaikka mitä. En voinut vastustaa tätä kesäisen värikästä korikassia. Nyt on vain pulma, raaskinko käyttääkään sitä lehtikorina, kuten ajattelin. Se sopisi nimittäin kivasti myös parvekkeelle kukkakoriksi tai toisaalta käsivarrelle heilumaankin.


Ostin myös kolme fudge -palaa, joita tosin voi syödä vain pienen palan kerrallaan. Jotain noiden kalorimäärästä kertonee se, että jos syö vaikka puolikkaan, ei tule enää nälkä koko loppupäivänä. Hah.Tällaisen sain yllättäen perjantaina käteeni. Niin pieni ele, mutta niin suuri vaikutus. Suupielet ovat olleet korvissa vielä tänäänkin! Muistakaa tänään erityisesti äitejä pienillä, mutta ratkaisevilla kohteliaisuuksilla! :)

I visited the French Market on Friday at Helsinki city and went home with this lovely colourful basket and some fudge. I was planning to put magazines in the basket, but maeby I'll place it in the balcony with some flowers inside instead. On friday I also got the tag that says "You are skillfull". It made me smile. Actually I'm still smiling. Remember to pay compliments to Your mother today :)

3 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä ja kiva blogi sinulla! Kuvissa näkyvä matto kiinnitti erityisesti huomioni, mistä sen olet löytänyt?

  VastaaPoista
 2. Oo, sä oot onnellinen korin omistaja! Mä himoitsin noita ja muutamanakin päivänä kävelin ohi, mutten sitten raaskinut ostaa. Jonkun pinkin oisin tahtonut ja ehkä oisin laittanut siihen huiveja. :)

  VastaaPoista
 3. Inka: Se ei (valitettavasti) ole matto, vaan kaitaliina Hemtexistä...

  Saija: Raaskin kerrankin! :)

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails