14. maaliskuuta 2011

Apua

4 kommenttia:

 1. Onneksi Punaisella Ristillä on myös tuo katastrofirahasto, johon lahjoittamalla apu lähtee sinne missä sitä eniten tarvitaan. Katselin noita avustuskohteita ja mun oli vaan ihan mahdotonta valita kohdetta. Japani on toki päällimmäisenä mielessä kun sieltä koko ajan järkkyjä uutisia tulee. Mutta mahdollisesti failed state -Haitissa taas rahallista apua tarvittaisiin vielä enemmän. Vaikeita kysymyksiä, antaa Punaisen Ristin tehdä päätös puolestani.

  Koskettava tuo Greg Melanderin kuva.

  VastaaPoista
 2. Hyvä huomio. Myös ne kohteet, jotka eivät otsikoissa enää pyöri, tarvitsevat vähintäänkin yhtä paljon apua (tai enemmän kuten sanoit) kuin Japani. Japanin kohdalla hätä on vain niin akuutti, että tulee suuri tarve edes jotenkin auttaa.

  VastaaPoista
 3. Ihan totta ja luonnollista, että akuutit kriisit koskettavat eniten! Sitten mietin myös, että voisihan näitä katastrofeihin joutuneita teollisuusmaita yrittää auttaa myös ostamalla kyseisessä maassa tuotettuja tuotteita. Viime vuonna, Chilen maanjäristyksen jälkeen pyrin ostamaan vain chileläistä viiniä. Varmaan tosi suuri apu yhden opiskelijan ostoksilla :D No joo, tuli itselle parempi mieli.

  VastaaPoista
 4. Kyllä vaan. Kyllä yhdenkin ihmisen valinnat vaikuttaa, koska se saattaa esimerkiksi taas vaikuttaa muiden valintoihin. Mä ainakin ajattelen niin.

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails