27. maaliskuuta 2011

Etsitään isoäitiä


Meidän sänky on tylsä. Sillä on liian pieni valkoinen päiväpeite. Viltti isoäidin neliöistä vois olla paikallaan. En vain ole koskaan ollut mikään virkkaaja tai neuloja, vaikka muuten olen mielestäni kohtuu kätevä käsistäni. Ainoa toivoni on siis löytää moinen kirpparilta. Isoäidin neliö toimii myös mainiosti tiskirättinä, kun sen virkkaa vähän isompana ja bambulangasta. Katsokaa vaikka täältä: Punaisen sydämen torppa

Tällainenkin virkattu peite kävisi!

Granny squares would do nicely on our boring bed. At the moment there's only a too small white blanket on it. Granny squares can also be dishcloths if you crochet them with bamboo yarn.


Photo: Mamamekko, Leva&Bo, Garnrumpa, StyleRoom

7 kommenttia:

 1. Minäkin lämpenin toisen kuvan viltille kovasti paljon!
  Kuvan neliöpeitto on TOSI ihana, tykkään väreistä ja kivan erilaiset, vähän isommat neliöt. Viltin valkoinen pohja on sangen onnistunut yhdistelmä valkoisen päiväpeiton kanssa. Mulla on valkoinen päiväpeitto jo, joten tuo viltti sopisi tosi hyvin. En uskalla tutkia mahdollista myyntihintaa linkeistä, jos tuollaisen voisi ostaa, niin ei se voi halpa olla, voihvoih... :)

  Värikkäämmätkin viltit ja tyynyt ovat kivoja, mutta tuo kakkonen nyt vaan vei sydämeni ensivilkaisulla.

  Terkuin yökukkuja :)

  VastaaPoista
 2. Pauliinalotta: Totta! Se valkoinen on vähän erilainen. Valitettavasti yksiäkään näistä ei saa ostettua linkkien kautta. Mistäköhän näitä voisi muuten uutena ostaa? Tietäiskö joku?

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kotilo linkityksestä. Se ilahduttaa aina, kun joku muu noteeraa oman idean :) Ja nuo neliöt ovat nyt niin hot ja pop, etten pitäisi valmiin peiton löytämistä mitenkään mahdottomana. Toivottavasti lykästää. Itselleni virkkaus on ollut pitkään hankalaa, mutta isoäidin neliö koukutti kunnolla. Suosittelen kokeilemaan, vaikka sen rätin verran.

  VastaaPoista
 4. What a nice blog you have! Love this post. I so regret I didn't buy recently a big blanket from a danish shop( I am norwegian) for 100 dollars app.

  Ingrid

  VastaaPoista
 5. Rakastan isoäidin neliöitä mutta on sääli, että väkerrystaitoni ei ole kummoinen. Kirppareillakin tuppaavat olemaan melkoisissa hinnoissa, sinänsä syystä. Jos löydät sen isoäidin, niin vinkkaa. Tuun apajille!

  VastaaPoista
 6. Punaisensydämentorppa: Ole hyvä! Ongelmani virkkauksessa on varmaan se kärsivällisyyden puute. Mutta ehkä sitä voisi kesällä vaikka yrittää, jos ois aikaa keskittyä :)

  Ingrid: I haven't found a store that sells granny-blankets in Finland yet. That's why I hope to find a blanket in a fleamarket somewhere.

  Rilla: En ole löytänyt kirppareiltakaan noita! Mutta hyvä kuulla, että niitä voi löytää. Joo, laitan linkkivinkin kun löydän näppärän mummelin!

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails