18. maaliskuuta 2011

String system


Viikonloppuja näiden kuvien myötä!

Photo: String, Alvhem, Stadshem 

4 kommenttia:

 1. Häpeäkseni joudun myöntämään, että olen tiennyt String-systeemin olemassaolosta vasta jokusen vuoden, vaikka sisustuslehtiä on tullut seurattua vuosia, muutaman vuoden taukoa lukuunottamatta. Olen mahdollisesti törmännyt Stringiin, mutta se ei ole vielä silloin herättänyt huomioitani.
  Nykyään kyllä herättää. Tykkään. Paljon. En niinkään kaapeista, hyllyistä ym, vaan avohyllyistä ja lehtitelinehyllystä. Tuo yksinkertainen hyllyjen reuna- ja kokoamissysteemi on nerokas ja siksi kai niin viehättävä.
  Time of the Aquarius -blogissa olen nähnyt todella kivan työpistesysteemin Stringistä tehtynä. Tykkään myös monissa blogeissa nähdyistä kolmen hyllyn kokonaisuuksista eri väreissä. Toivonkin keksiväni hyllylle kotoani jonkun järkevän paikan (sellaista ei oikein vaan ole, mutta ehkä yksi...) että minäkin voisin toteuttaa edes pienimuotoisesti String-hylly -haaveeni. En ole Stringiin kyllästynyt, vaikka sitä paljon näkyy. Jos jostain tykkään, niin ei minua haittaa, vaikka "kaikilla" olisi jo sellainen. Haaveena on löytää kirpparilta vanhaa hyväkuntoista Stringiä, ei kovin todennäköistä, mutta mistäs sen koskaan tietää.

  VastaaPoista
 2. On mullekin String-hyllyt kohtuu uus tuttavuus. Monethan ovat näihin lääpällään, mutta mulle ei ole muodostunut erityistä suhdetta niihin. Ihan kivoja sanoisin. Kevyen kokonaisuuden kyllä muodostavat. Näillä välttää tavallisten kirjahyllyjen raskaan fiiliksen!

  VastaaPoista
 3. Juurikin mainitsemasi keveys kokonaisuutena sekä minulle erityisesti myös avohyllyt ovat niitä puolia String-systeemissä, mistä tykkään. Johtuu siitä, että pölyn ja astman vuoksi joudun säilyttäämään esim. kirjoja lasi- tai muiden ovien takana. Tykkäisin (paljon) enempi avohyllyistä. Se kolmen hyllyn String (Pocket?) olisi sopiva määrä avohyllyä eikä siinä ei olisi vielä liikaa pölyllekään tilaa.
  Tuo reunajuttu ja lehtiteline tuovat 70-luvun lapselle mieleen tv-tasot, joissa oli jonkilainen putkirakenne ja edessä Stringin tapainen lehtiteline, itse taso oli kai tiikkiä tai jotain vastaavaa. Niitäkin ihanuuksia sitten raijattiin kaatopaikalle ja tilalle tuli jotain pönäkkää lastulevyjuttua. Kyllä harmittaa, mutta eipä sitä silloin tenavana arvannut, että minkälaisia juttuja aikuisena arvostaa.

  VastaaPoista
 4. Check out this:
  http://kitkadesigntoronto.com/?p=10721

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails