24. maaliskuuta 2011

Cococakecupcakes


Järjestän huomenna tyttöjen kemut koulukavereilleni. Tiedossa on hyvää seuraa ja paljon herkkuja. Ihastuin näihin Coco cake -blogin kuviin. Hurmaava väripaletti! Te, jotka suunnittelette häitä, eivätkö nämä olisi kivoja teemavärejä? Vaaleanpunainenkin saa luonnetta harmaanliilan seurassa. Ja toinen idea - voisiko perinteisen hääkakun korvata cupcake -leivoksilla?

I'm having a girls' party at our place this Friday. These pics from Coco cake -blog inspire me. Loving the colour palette. Greyish violet adds some character even to the palest pink. A great palette for a wedding don't You think?

Photo: Coco cake

6 kommenttia:

 1. Kylläpäs on suloista! Ihanat värit...

  VastaaPoista
 2. Yum! Onpa herkulliset värit ja herkut..

  VastaaPoista
 3. AIVAN ihanat väriyhdistelmät! Harmi, että tyttären synttärijuhlat on huomenna enkä enää ehdi muuttaa väriteemaa. Mutta tulee niitä juhlia myöhemminkin, onneksi.

  En näe muuten mitään estettä sille, etteikö häissä voisi olla kuppikakkuja hääkakun sijaan.

  Ja vielä loppuun pitää lisätä, että sun blogisi on kovin mieluisaa luettavaa minulle, kiitos siitä. Täällä on on tosi kivoja juttuja.

  VastaaPoista
 4. On sulla ystäväiseni täällä taas ihania juttuja!
  Ja tietenkin häissä voi olla kakun sijaan cupcakeseja! Musta se on itse asiassa aika hassua, että usein ajatellaan, että "häissä pitää olla sitä ja tätä". Toki ymmärrän nämä perinneseikat, mut toisaalta, häiden olisi tarkoitus olla pariskunnan elämän ihanin päivä, joten juhlista pitäisi saada tehdä just semmoset ku huvittaa ja itsestä tuntuu hyvältä.Eli jos ei ole kakkuihminen, niin miks sellainen sit pitäis olla? Itse kyllä haluan hääkakun, koska mä olen kakkuihminen isolla K:lla. :)
  Terkuin Bridezilla-to-be (Katsku)

  VastaaPoista
 5. Katsku: :D Voi pikku Bridezillaa. Kiva kuitenki kuulla, ettet ole äärikonservatiivinen muissa jutuissa. Voisit muuten repiä pelihoususi, jos saisit tietää, mitä ollaan sun pään menoksi jo kaavailtu! (vitsi?)

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails