12. maaliskuuta 2011

Retrokeittiö

Alan pikkuhiljaa lämpenemään näille kaakeleille. Tämä keittiö kolahti nimittäin kovaa. Juuri tämänkaltaisesta arkisen rennosta estetiikasta tykkään. En ole äärimmäisen minimalismin ystävä. Meidän vuokrakodin keittiössä on muuten samat värit. Tuon ihanan shakkiruutulattian korvaa korkkijäljitelmämuovimatto :/Kitchens that are overly minimalistic are not my piece of cake. That's why I fell in love with this retro style kitchen that has a sence of everyday life in it. We have the same colourpalette - black, white and red in our kitchen. I wish we had a similar floor... 


Photo: LivetHemma

5 kommenttia:

 1. Pidän myöskin keittiöstä, mutta mua on alkanut viime aikoina kyllästyttämään tuo laatoitus ;). Meillä oli edellisessä keittiössä tuollaiset kaakelit ja tykkäsin niistä kovsti, mutta nyt en sellaisia halua. Omaan silmääni perus 15x15 laatta tuntuu nyt sopivammalta. Niin se mieli muuttuu ja vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista
 2. Ooh, Ikealtakin saa jo retrotyylisen keittiön. Hyvä tietää... Mäkään en ole minimalismin suurin ystävä. Tai on se hieno muilla, mutta en jaksaisi sitä omassa kodissani.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, tykkään kovasti tuosta tiililadonnasta :) Ja ihania raikkaita värejä piristämässä.

  VastaaPoista
 4. Tuittu: Mä olen jotenkin keksinyt nuo kaakelit vasta nyt!
  Varpu: Luulen, et tämä on eka kerta kun Ikean keittiöistä on keksitty koota retroversio. Ainakin noita alakaappien vetimiä on ollut saatavana jo kauan! Yläkaappien vetimet on kyllä hankittu jostain muualta.
  Hanna: Loppujen lopuksi aika vähän värejä, mutta juuri sopivasti!

  VastaaPoista
 5. Ihana fiilis tässä keittiössä! Kaakelit on kyllä kivat! Tässä alkaa taas miettimään pitäiskö sittekin laatoittaa omassa keittiössä...

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails