5. huhtikuuta 2011

Palaset laatikossa

Pengoin vähän puolenvuodentakaisia vieläkin purkaamattomia (!) muuttolaatikoitamme ja ilahduksekseni löysin lisää poikaystäväni lahjaksi saamaa Palaset Desktop-sarjaa. Tyylikkäitä nämä Palaset ja käteviä, joskin meidänkaltaisilla sottapyttyillä mikään säilytysjärjestelmä ei takaa siistejä paperipinoja ja -kasoja - niinkuin kuvat osoittavat. Kateellisena ihailin Kootut Murut -blogin siistejä lehtitelineitä. Mustat Palaset ovat tyylikkäitä, mutta hiukan himoitsen myös juuri noita kirkkaita, jotka ovat muuten sopivasti huomenna Hullujen Päivien tarjouksessa!

I went throug some of our unsorted boxes that we still have lying around since we moved over 6 months ago. Anyway, I found some additional boxes from Palaset Desktop, which I like. The clear ones are on sale at Stockmann tomorrow!

Photo: Kotilo, Palaset
at Konttoritarvikkeet.fi (the real page seems to be out of order at the moment)

4 kommenttia:

 1. Kiitos Hullujen Päivien vinkistä! ;) Taidan mennä vaklaamaan juurikin noita värittömiä Palasia.

  VastaaPoista
 2. Palaset on parhaita, ja niin kivan kevyen näköisiä. Mulla on toimistolla noita kirkkaita, ja kiitos hullari-muistutuksesta, täytyy hakea tänään lisää!

  VastaaPoista
 3. Palaset on aivan parhaita. Itsekin kävin hulluilta päiviltä hakemassa täydennystä, kirkkaita pinottavia lomakelaatikoita :)

  VastaaPoista
 4. Mun äiti haki mulle kun en itse ehtinyt :)

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails