10. huhtikuuta 2011

Kevätparveke

Mikä lämpö ja auringonpaiste parvekkeelle nyt osuukaan! Kävin hetkeksi pitkäkseni parvekkeen lattialle ja kuuntelin lintujen kilpalaulantaa. Keväthuuma humahti sormenpäihin saakka niin, että alkoi hullun tavalla tehdä mieli vähän laittaa parveketta. Muistin, että olin joitakin viikkoja sitten nähnyt Ilta-Sanomien Piha-liitteessä kivoja parvekekuvia. Niinpä kaivoin ne esiin.

Pidän tuosta ryhdikkäästä mustavalkoisuudesta, kuten aina. Olkihatut seinällä ovat hauska yksityiskohta. Meidän parveke on aika samankokoinen, joten kuvankaltaiset ratkaisut voisivat hyvinkin toimia. Melkeinpä taidan hankkia tuon Ikean valkoisen Lerberg-hyllykön, ellei sitten kirpparilta löydy jotain vastaavaa. Ja puksipuu on toinen, jonka täksi kesäksi aion hankkia. Nyt ne loputkin lumet veks ja äkkiä!

1 Monki
2 H&M Home
3 Ikea
4 Bolagret
5 Ellos (plastic carbet)
6 Granit (basket)
7 Stockhome

What a sunny sunday! Here's some inspiration for your balcony. I like the hats on the wall and the black&white palette, as always. The pictures are from Ilta-Sanomat.


3 kommenttia:

 1. Meillä on parvekkeella (ja vessassa...) Lervikit, harmaana tosin, ja olen ihan hulluna niihin. Hinta-laatu -suhde on kerrassaan loistava, ei ole parvekkeellakaan ollut ruostunut, vaikka onkin seissyt siellä sateen ja tuulen armoilla kohta jo 3 vuotta.

  Ja voi kun meidänkin parveke olis siinä kunnossa, että sinne vois heittää levyksi kuuntelemaan lintujen laulua. Nyt en suosittelis... :D

  VastaaPoista
 2. Meidän parvekkeemme on tällä hetkellä kalustukseltaan hitusen maalaisromantiikan (ja rojun, kiitos muuton) puolelle kallistuva, mutta puksipuuta olisi varmaan sinnekin tulossa kaiken muun ohella. Lisää kasveja, tekstiilejä, lyhtyjä ja aurinkoa, kyllä!

  VastaaPoista
 3. Tiia: Hyvä kuulla kokemuksesta että ne sopivat ulkokäyttöönkin mainiosti!

  Kirsi: Kyllä vaan, aurinko on onneksi ilmainen sisustuselementti, mutta sitäkin tärkeämpi :)

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails