26. huhtikuuta 2011

Muutakin kuin kanankakkaa


Nappasin kukkakaupasta mukaani Kekkilän kesäoppaan. Ihanat kuvat inspiroivat myös meitä parvekepuutarhureita. Tykkään sekä tuosta parvekeviljelysetistä että vihervitriinistä. Aika arvokkaitahan nuo minun makuuni ovat, mutta ehkäpä te nikkaroijat voisitte saada näistä vähän vinkkiä omiin projekteihinne?Myös tuo moduuleittain muunneltava vihervaja valloittaa yksinkertaisuudellaan ja tyylikkyydellään. Kaunis harmaa sävykin sillä on.

These wonderful pictures are from Kekkilä. You can read their summer guide here. Simple but none the less stylish and something for a balcony gardener aswell!


Photo: Kekkilä

5 kommenttia:

 1. Nämä kolahtaa vaikkakin on varsin tyyriitä. Matkittiin viime kesänä vähän ja askarreltiin mallista salaattiloota.

  VastaaPoista
 2. Kivoja ja tyyriitä.matkitaan ehkä osittain. mies kyllä tokas tuosta vajasta että liian romanttinen, eli ei tuu meidän moderniin pihaan.

  VastaaPoista
 3. Parvekeviljelysetti näytti olevan Bauhausissa nyt 139 e.

  VastaaPoista
 4. Haluaisin kovasti kasveja pareveekkeelle kasvamaan, mutta koska aurinko paistaa aamusta ilta neljään lasitetulle parvekkeellemme on se kuin sauna vaikka laseja aukaisikin. Mietityttää elääkö siellä mikään??

  VastaaPoista
 5. Kiitti Kotoilija tiedosta! Hintoja ei Kekkilän sivuilta löydykään. Johtuu varmaan siitä että jälleenmyyjillä on kaikilla omat hintansa.

  JULIA: Tähän voisivat muut lasitetun parvekkeen onnelliset omistajat (tai vuokraajat) vastata. Miten kuuman lasitetun parvekkeen kasvit saa kestämään koko kesän? Ainakin suoraa auringonvaloa kestäviä lajikkeita ja niille vettä hullun tavalla, mutta mitäs muuta?

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails