28. huhtikuuta 2011

Häähumua


...on ilmassa ainakin Englannissa. Minä jäin taas (tenttiin lukemisen sijaan) vaihteeksi kahlaamaan läpi Ruffled blogia, joka on tulvillaan ihania ja erilaisia hääideoita. Keräsin tähän muutaman. Voisko kaikkea ajatella vähän uudella tavalla?

En tarkkaan tiedä, mistä alemmassa kuvassa on kyse, mutta mieleeni juolahti idea, voisivatko ne iänikuiset hääkarkit korvata vaikka cd:llä, johon on taltioitu häissä esitettävän musiikin parhaita paloja? Tämän muiston voi kuunnella yhä uudestaan.


Entä voisivatko vieraat saada mukaansa jotakin oikeasti käytettävää ja hyödyllistä, mutta kuitenkin oivaltavaa, kuten alla?Monesti häissä esitellään hääparin lapsuuskuvia. Tulkitsen, että alla on esitetty pareittain sekä sulhasen että morsiamen saman ikävuoden kuvia. Ihana idea!


Entäs sitten kiitoskortti? Voisiko se jollain aidolla tavalla kuvata hääparin persoonallisuuksia? En siis tarkoita syyslehtien "leikkisää" heittelyä vaan jotain ihan muuta. Tai voisiko kiitoskortti olla oikea valokuva todellisesta hetkestä hääjuhlien keskeltä?


Vieraskirjan sijaan voisi keksiä joitakin muita keinoja antaa vieraille tilaisuus jättää viesti.
Pöytäpaikkojen löytämiselle on vähänkin suuremmissa häissä aina keksittävä jokin ratkaisu. Yllä ja alla ideoita siihen.


Eräs asia, jota vain harvoin tulee mietittyä on suurten juhlien ekologisuus. Mitä voisi ostamisen sijaan vuokrata, käyttää uudelleen tai kierrättää? Mikseivät esimerkiksi kakkulautaset voisi kaikki olla erilaisia? Mielestäni tämä on hurmaava idea!


With the Royal English wedding upon us it's nice to look through the Ruffled blog, that's full of great wedding ideas. I love the diy and ecological touch of the blog.

8 kommenttia:

 1. Ihania ideoita! "Tavallisesta" poiketakseen ei loppujen lopuksi tarvitse kovin paljoa... :)

  VastaaPoista
 2. Vau, aivan loistava postaus! Nuo ideat ovat ihan huippuja kaikki, erityisesti erilaiset lautaset sekä tylsien perinteiden (hääkarkit jne.) rikkominen uudenlaisella idealla. Kiitos tästä! :)

  -Lisa, Pastel Coloured

  VastaaPoista
 3. Mielettömän hyviä ideoita, heti tuli kauheet inspikset juhlan järjestämiseen. Samaa mieltä kuin Lisa - loistava postaus!

  VastaaPoista
 4. Kiitos linkkivinkistä! :) Kaunis tuo keinukuva, niin paljon aidompi kuin se tavallinen pönötysposeeraus valokuvaamossa.

  VastaaPoista
 5. Loistavaa, että inspiroiduitte! Mulla onkin vuoden päästä taas kaason pesti tiedossa, joten näistä lienee hyötyä :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja vinkkejä muihinkin juhliin!

  VastaaPoista
 7. Hauskoja ideoita! Harmi kun ne elämän ainoat omat häät on jo takanapäin. ;)

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails