17. huhtikuuta 2011

Pääsiäispuput

En ole kovinkaan innokas pääsiäiskoristelija, mutta nyt olen kovin ihastunut pupuihin. Ehkä se lähti koulutyöstä, jossa tutkimme posliinikania sekä piirtäen että maalaten. Jänis on arvoituksellinen, aavistuksen koominen ja valkoisessa puvussaan uskomattoman kaunis eläin. Yllä olevat Arabian jänöset voisivat olla kivoja ympärivuotisinakin koristeina. Ne ovat nyt tarjouksessa Iittalassa. Tykkään tuosta uusimmasta korvat pystyyn nostaneesta jänöstä, joka tarkkailee valppaana maailmanmenoa. Siinä on huumoria. Petyin kuitenkin hiukan, kun kävin hypistelemässä näitä pupuja kaupassa - ovat erittäin pieniä.Tämä pupu on sen sijaan kunnon kokoinen valaisin, jota myy esimerkiksi Gaudete Kids.
Tämä pelokkaan oloinen otus on säästölipas. Sitä myy esim. House of Hedda.Ja miksei pupu voisi roikkua kaulassakin? Tätä herkkää kaulakorua myy ainakin HiddenArtLondon.

I'm not really into Easter decoration that much, but I'm quite liking the bunnies from Arabia in the first picture, ecpesially the first attentive one. A little minus for the too comic-like eyes and the very small size. You can find the link to the other bunnies in the text below the pics.

2 kommenttia:

  1. mäkin olen ihan rakastunut pupuihin! Ja nämä kuvat - ihania!

    VastaaPoista
  2. Aika paljon löytyy pupukamaa, kun esim. Etsyssä hyörii! :)

    VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails