2. huhtikuuta 2011

Etelätuulen nosteessa


Juhlimme taas poikakaverini syntymäpäiviä eilen, tällä kertaa Helsingissä. En ole kummoinenkaan kokki, mutta hyvien reseptien turvin onnetonkin kokki voi röyhistellä rintaansa. Trooppiset hedelmät olivat tarjoilujemme teemana. Boolina tarjottiin
Etelätuulta. Pirkan salmiakki-mangotorttu oli todella hyvää. Suosittelen kaikille salmiakista pitäville!


Luottosalaattini on tämä erittäin yksinkertainen papaijasalaatti: jäävuorisalaattia, papaijaa, kurkkua, pähkinöitä (cashew toimii parhaiten) ja juustokuutioita.


Olen vasta viime aikoina löytänyt focacciat. Eilen tarjosimme kookosfocacciaa. Korvaa vain puolet tämän reseptin nesteestä kookosmaidolla ja jätä pois oregano. Tämä oli niin hyvää, että taidan tehdä lopusta kookosmaidosta taas tänään uuden!

We celebrated my boyfriend last night, once again, but this time in Helsinki. Here's some of our servings: salmiakki-mangocake, papaya salad and cocos focaccia.

4 kommenttia:

 1. Slurps! Hei täälläkin on foccaccia-hulluus! (ja myöskin näissä viikonlopun juhlissa sellaista oli tarjolla). Meillä laitetaan päälle runsaasti rosmariinia, se on vaan niin niin hyvää.

  Kokeilen ehdottomasti tota kookos-versiotakin, kuulostaa varsin mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään focacciasta siksi, että se on niin edullinen ja superhelppo valmistaa. En siis tee sitä koskaan sen pitkän kaavan kautta ja hyvää on tullut silti.

  VastaaPoista
 3. Vertailin tota sun reseptiä ja omaani, eikä niissä kyllä mielestäni mitään oleellista eroa ollut. En sitten tiedä mitä tuli kämmättyä omien leipomusteni suhteen, kun siitä tuli liian kuivaa... Eipä muuta kuin uutta yritystä kehiin! :)
  Teidän tarjoilut on kyllä todella herkullisen näköiset! Ja mun mielestä sun on ihan turha mitenkään vähätellä omia leipurin/kokin taitojasi. <3
  t.Katsku

  VastaaPoista
 4. Hei Katsku, voisko olla niin, että pidit sitä liian kauan uunissa? Mä paistoin sitä vähemmin kuin reseptissä käskettiin.

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails