23. huhtikuuta 2011

Keittiön kaakeliseinät

Mitä mieltä olette kaakeleilla vuoratuista keittiön seinistä? Liian kliinistä vai tyylikästä?Do You like this tile trend?

Photo: Ekenstam, Dosfamily, Innerstadsspecialisten, Alvhem, Rum

7 kommenttia:

 1. Kaksi ylimmäistä ihan tyylikkäitä, alimmaiset näyttävät jonkin koulun köksäluokalta. Itse käyttäisin mieluummin vaikka vedenkestävää maalia, sementtiä tai lasia. Jos keittiössä oikeesti tehdään ruokaa eikä vaan mikrolla lämmitetä niin ajan mittaan saumat tummuu.

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun otat aiheen esille! Ylipäätään valkoinen kaakeli on ajaton ja kaunis valinta. Pidän kovasti kokonaisista (valkoisista) kaakeloiduista seinistä, sellainen luo valoa ja tuo ripauksen ulkomaalaista kahvilatunnelmaa usein niin ahtaaseen suomalaisköökkiin. Saumojen tummumisen voi välttää sillä, että käyttää tummaa saumauslaastia, se antaa hienon kontrastin.

  VastaaPoista
 3. Ehdottoman style! Suurtalouskeittiötyyliin sopii just nuo selkeät, vaaleat kaakelipinnat ja ruostumaton teräs. Kolkko on kiva.

  VastaaPoista
 4. Monissa sisustusaiheisissa blogeissa on viime aikoina näkynyt paljon kuvia juuri ensimmäisten kuvien tyyppisestä kaakeloinnista. Monet tuntuvat pitävän siitä. Näin ilmeisesti useat tämänkin blogin lukijat? Jostain syystä itse en ole ainakaan vielä syttynyt tällaiseen "tiiliseinämäiseen" kaakelointiin. Luulenkin, että se johtuu juuri siitä, että se assosioi mieleeni 80 -luvulla rakennetut ankeat tasakattoiset vaaleat tiilitalot... Näin ollen, kuvasarjan alimmat kuvat ovat ehdottomasti enemmän mieleeni! Niiden tasaruutuinen kaakelointi on jotenkin ihanalla tavalla kodikas!

  VastaaPoista
 5. Hyvä postaus sillä meillä ollaan viime viikot (tai kuukaudet) pähkäilty tän aiheen kanssa. Edellisen kodin keittiössä oli yksi seinä kaakeloitu kokonaan niillä tiililatoilla ja nyt ehkä kaakeloidaan yksi seinä (tai osa) 15x15 laatalla. Minä pidän hirmuisesti sellaisesta suurkeittiö/teollisuus-tyylistä. Meillä vaan tuo mies ei ole niin innostunut ja se kyseleekin välillä, että miksen muuta suoraan johonkin tehtaaseen :)
  Eli täällä kolisee ja kympillä!

  VastaaPoista
 6. Kiitti vilkkaasta kommentoinnista! Itsekin alan lämpenemään tälle, vaikka hiukan sellaista koulunkeittiölookia vierastankin. Ekassa kuvassa toimii mielestäni parhaiten :)

  VastaaPoista
 7. Ruutuvihkomainen kaakelointi on jees, samoin tiililadonta. Molemmista tykkään todella ja mitä karumpaa sen kauniinpaa.

  VastaaPoista

You might also like...

Related Posts with Thumbnails